WOW

Un barbat din Iasi si-a gasit fiica spanzurata. Ce a facut dupa este ingrozitor! I-a taiat stomacul fratelui si l-a lasat sa moara

Un barbat in varsta de 36 de ani din Bals, judetul Iasi, a comis o fapta teribila. El i-a despicat abdomenul fratelui sau mai mic. Mama celor doi a fost cea care l-a descoperit pe mezin in timp ce se zbatea intre viata si moarte.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
In data de 30 aprilie 2017 Adrian Roman si-a gasit fiica de doar 14 ani  spanzurata intr-o padure. Fata plecase impreuna cu sora ei si cu doi baieti la un bar. Nu se stie ce s-a intamplat exact fata acolo, insa bunicii nu cred ca s-ar fi sinucis. De cand tatal Georgianei a facut macabra descoperire el s-a tranmsformat total. 
 
Luni, intr-un acces de furie, barbatul i-a taiat abodmenul burta fratelui sau, fara sa se gandeasca ca era familia lui. Dupa ce a comis fapta el a fugit de la fata locului, scrie bzi.ro. Victima si-a sunat mama, iar aceasta s-a grabit sa ajunga la casa barbatului. Acolo a dat peste o scena cutremuratoare. 
 
„El m-a sunat si mi-a spus ca l-a taiat fratele lui. Am venit repede acasa si l-am gasit pe pat cu matele pe afara. Deja isi pierdea cunostinta, l-am stropit cu apa pe fata, i-am facut aer... Am sunat la salvare si au venit si l-au luat. Nu stiu de la ce s-au certat, nu stiu nimic. Oricum, de cand fata lui, adica nepoata mea, a fost gasita spanzurata, a innebunit... nu mai e om”, a declarat femeia.
 
Barbatul a fost prins de politie si este anchetat pentru tentiva de omor. 

Galerie foto 
Setări confidențialitate