Un bărbat din Olt care trebuia să stea în carantină, prins la Arad după ce o prostituată l-a denunțat la 112: „Bărbatul i-ar fi datorat o sumă şi nu mai vrea să-i înapoieze”

Bărbatul nu era la prima abatere de la lege. În urmă cu câteva zile, el a fost prins de agenții de poliție că se plimba nestingherit pe străzile orașului.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Deși legile sunt clare, unii români nu se învață minte. O dovedește un bărbat din Olt care s-a întors în țară recent dintr-o zonă considerată cu risc epidemiologic ridicat, iar conform prevederilor legale, acesta trebuia să stea 14 zile în carantină la domiciliu.

Ei bine, aceasta a încălcat legea și nu doar o dată, ci de două ori. 

Prima dată, oamenii legii l-au prins în zona gării din oraş. Bărbatul a încercat să scape de polițiști și tocmai comportamentul lui suspect i-a făcut pe oamenii legii să-l verifice. Atunci când i-au luat datele persoanale au aflat că el trebuia să stea în izolare pentru două săptămâni, dar umbla nestingherit pe străzile din oraș. El s-a ales cu o amendă usturătoare și a fost dus de agenți la domiciliu. 

“Atenţia jandarmilor a fost atrasă de faptul că bărbatul a schimbat brusc direcţia de mers la vederea echipajului şi nu purta nici masca de protecţie sanitară în spaţiul public. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au avut surpriza să constate că bărbatul interceptat este aceeaşi persoană pe care, în urmă cu doar o săptămână, au mai sancţionat-o contravenţional pentru nerespectarea perioadei de carantinare.

Astfel, au fost efectuate verificări suplimentare şi s-a constatat şi de această dată că pe numele bărbatului alerta de tip ‘coronavirus asociat’ este încă în vigoare şi avea obligaţia legală să stea 14 zile în carantină la domiciliu”, a informat, duminică, Jandarmeria Arad.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Prins de poliție că a încălcat carantina, după ce o prostituată l-a denunțat 

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, din județul Olt ar fi trebuit să stea pentru două săptămâni, după ce se întorsese dintr-o zonă roșie. Acesta nu se învățase minte de la prima abatere, iar de data aceasta a fost denunțat de o femeie pe care a plătit-o să întrețină relații intime cu el.

Cei doi nu s-au înțeles la bani, motiv pentru care aceasta l-a denunțat la 112. Oamenii legii l-au ridicat pe bărbat din Arad și i-au mai dat o sancțiune.

Citeste si: Petrecere cu manele în noaptea de Înviere, transmisă live pe Facebook: „Ce coronavirus? Dacă vine Miliția, ne dă o amendă și gata!”

“Bărbatul a fost depistat la o pensiune din municipiul Arad, în urma unui apel la 112 efectuat de către o femeie care a reclamat că bărbatul i-ar fi datorat o sumă şi nu mai vrea să-i înapoieze. Jandarmii s-au deplasat la adresa indicată, au identificat cele două persoane, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip ‘coronavirus asociat’ şi avea obligaţia legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, până în data de 30 noiembrie inclusiv.

Citeste si: Carantină tratată în batjocură la Napoli. Străzi pline, după ce mii de oameni au ieșit să se plimbe

Cu privire la urgenţa reclamată, s-a constatat că divergenţele dintre cei doi au pornit de la o neînţelegere privind cuantumul sumei cerute de către femeie pentru anumite servicii oferite”, informase, duminica trecută, Jandarmeria Arad.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies