Un bărbat din Turnu Măgurele, dezgropat și autopsiat la o lună de la deces! Familia acuză personalul medical de ucidere din culpă

Familia unui bărbat de 65 de ani din turnu Măgurele, mort în urmă cu o lună, acuză personalul medical de neglijență.

coronavirus
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Un bărbat de 65 de ani a murit în urmă cu o lună în spitalul din oraşul Turnu Măgurele, la câteva zile după ce a fost inernat din cauza infectării cu noul coronavirus. La o lună și jumătatea de la moartea sa, trupul bărbatului a fost dezgrobat și urmează să fie trimis la autopsie.

Familia bolnavului acuză cadrele medicale de neglijență, n contetxul în care starea bărbatului era bună în momentul internării.

Familia bărbatului a făcut plângere parchet, iar procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. În urma autopsiei, medicii legiști vor stabili dacă bărbatul a murit din cauza infectării cu noul coronavirus  sau din alte motive. Fiica bărbatului a declarat pentru un post de televiziune că tatăl ei a fost tratat neglijabil de cadrele medicale de la spitalul din Turnu Măgurele.

„Problema a apărut în noaptea de 12 spre 13 martie, când am înţeles că i s-a deconectat aparatul de oxigen de lângă pat, practic a fost oprit de doctor. Din două perfuzii care erau administrate în mod normal la tratament, i s-a administrat doar una, iar pe branul la care i se administra perfuzia, i-a mai fost administrat ceva dintr-o seringă. Aşa a spus un martor care era cu el în salon.

Din acea seară, în care i-a fost administrat această doză, a început să se simtă rău, de pe la ora 01.00 şi i-a spus colegului de salon să cheme o asistentă.

Colegul de salon, Ionuţ, a mers de două ori la oficiul asistentelor şi nu a găsit pe nimeni. Şi că, bineînţeles, toată noaptea nu a venit nimeni. De la 22.00-23.00 până la ora 06.00

nu a mai venit nimeni, lucru confirmat şi de tatăl meu când am vorbit la telefon. Este un lucru confirmat şi este o probă depusă la procuratură pentru că apelul a fost înregistrat, iar tata spune acolo că nu vine nimeni. Acelaşi lucru îl spune şi martorul”, a declarat fiica răpostatului.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

coronavirus
Bărbatul mort într-un spital din Turnu Măgurele a fost dezgropat și urmează să fie supus autopsiei [Sursa foto: Captura Video]

Fiica bărbatului din Turnu Măgurele, dezvăluiri șocante despre personalul medical: „Gata, a murit, i-a plesnit un vas"

Fiica bărbatului decedat a mai adăugat că martorul ar fi asistat la o scenă care a ridicat foarte multe semne de întrebare. După ce mai multe asistente și un medic au intrat în salonul bărbatului, având asupra lor un „dispozitiv mic şi rotunjit”. După aproximativ două ore, cadrele medicale au ieșit din salonul bărbatului, iar una dintre asistente ar fi anunțat decesul.

Citeste si: Medicul Loredana Chircu, mesaj cutremurător înainte să fie găsită fără suflare: "Lacrimi, durere și furie"

„La ora 06.00, am înţeles că au intrat în salon două asistente înainte de a se schimba tura. Au intrat în salon, pe colegul tatălui meu l-au dat afară, spunându-i că nu trebuia să asiste, l-au trimis în alt salon, şi au rămas cu tata în salon, cele două asistente. Ulterior, a mai venit o asistentă şi un medic, fără să aibă medicamente, fără să aibă aparatură medicală la ei.

Martorul spune că a avut, cumva, la subraţ un dispozitiv mic şi rotunjit, alb. Au intrat la 06.00 şi au ieşit undeva la 08.00 când martorul a auzit una dintre asistente spunând: Gata, a murit, i-a plesnit un vas", a adăugat fiica bărbatului, pentru un post de televiziune.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Cîțu, declarații de ultimă oră! Ce relaxări pregătește Guvernul de la 1 iunie VIDEO

Românii vaccinați cu ambele doze anti-COVID vor putea merge la teatru și la operă și nu vor fi obligați să poarte masca de protecție

India, devastată de COVID-19. Imaginile durerii: morții sunt arși în crematorii improvizate, iar bolnavii nu au oxigen

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Breaking news! Dezvăluirea momentului pentru milioane de români. S-a aflat adevărul despre cazurile de COVID

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

BOMBĂ URIAȘĂ! Cei care s-au vaccinat împotriva COVID-19 NU AU VOIE să DONEZE sânge

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies