Un bărbat infectat cu coronavirus a lăsat un mesaj de adio pentru soție și copil, de pe patul de spital! „Vă rog să nu fiți…”

Într-un moment vulnerabil, un bărbat din Marea Britanie, infectat cu coronavirus, a lăsat un mesaj de adio pentru familie.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Matt Dockray, un bărbat în vârstă de 39 de ani din Marea Britanie, a fost testat pentru coronavirus, iar erzultatul a fost, din păcate, pozitiv. Acum, bărbatul care luptă pentru viața lui de pe un pat de spital de la secția de Terapei Intensivă a trasnmis un mesaj cutremurător. Britanicul a încercat să le deschidă ochii oamenilor și să îi facă să înțeleagă cât de important este să rămână în case și să nu se creadă mai presus de acest virus.

„Asta imi oferă ocazia să vă avertizez pe fiecare dintre voi, care vă credeți invincibili, ori care încălcați recomandăriile de a nu ieși afară fără niciun motiv”, a spus bărbatul, potrivit Mirror.co.ukOră de oră urmăresc saloanele luminate cu roșu, unde sunt pacienții critici cu COVID 19, și văd cum se golesc în timp ce familiile lor își iau rămas bun de la geam”, a adăugat el.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Coronavirus România. Au fost înregistrate 14 decese

Citeste si: INCREDIBIL! Ce a pus-o Duban pe Grațiela să jure la scurt timp după ce faimoasa a fost eliminată de la Survivor România! ”Este primul lucru pe care ți-l cer”

Speriat de coronavirus, bărbatul a lăsat un mesaj de adio pentru familie

La un moment dat, bărbatu infectat cu coronavirus, gândindu-se că ar putea să părăsească această lume, a fpcut un gest cutremurător. Matt Dockray a înregistrat un mesaj video în își lua adio de la soția și de la copilul lui.

„Eu mi-am înregistrat un mesaj de adio pentru soția și copilul meu, la un moment dat, răpus de boală și spaimă. Pentru toți cei care cred că ar putea avea doar o tuse și simptome ușoare, sau care cred că au avut deja, așa că nu își mai fac probleme, vă rog nu fiți idioți. Nu doresc asta nici celui mai mare dușman”, a mai spus bărbatul

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate