Un bărbat infectat cu Covid-19, suprins la pinic. Individul trebuie să fie în izolare.

Un bărbat din Giurgiu a fost găsit astăzi, 2 august, de jandarmi în timp ce era la un picnic, la Sinaia. Omul trebuia să fie acasă, în izolare, însă s-a gândit că poate da o fugă până la munte.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Un bărbat infectat cu Covid-19, suprins la pinic. Individul trebuie să fie în izolare.
Un bărbat infectat cu Covid-19, suprins la pinic. Individul trebuie să fie în izolare.


In articol:

Un bărbat infectat cu Covid-19 din Giurgiu a fost suprins de către jandarmi astăzi, 2 august, în timp ce era la picnic. Deși trebuia să fie acasă, acesta a plecat în excursie la Sinaia.

Bărbat infectat cu Covid-19, surprins la picnic

Citeste si: Florin Piersic Jr a împlinit 52 de ani pe care i-a sărbătorit pe plajă, privind răsăritul alături de iubită și de fiul său: „O săptămână n-am știut ce e aia internet”

Citeste si: Ea e „nora” lui Sile Cămătaru, care și-a condus mașina de 100.000 de euro în stare de ebrietate și a intrat cu ea într-un gard! A primit bolidul în dar de la iubitul ei, Dani Balint! De bucurie, Giorgiana s-a urcat pe capotă! FOTO

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Bianca Comănici, declarație șoc despre viața cu Livian! ”Este nebun, mă zăpăcește”. Ce a putut să spună fosta concurentă de la Puterea Dragostei după o săptămână de stat cu iubitul în casă

Bărbatul refuzase internarea și venise din Giurgiu la Cota 1000 Sinaia. El a fost plasat în carantină instituționalizată, anunță Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova (IJJ Prahova).

„În data de 2 august (duminică- n.red.), numitul M.M.M. din judeţul Giurgiu, turist aflat la cota 1000 Sinaia, unde desfăşura activităţi de picnic cu alte două familii într-o zonă care nu era special amenajată, a fost depistat, în urma verificărilor, că figura testat pozitiv COVID-19, cu refuzul internării în unitate spitalicească, având măsura izolării la domiciliu în judeţul Giurgiu”, conform sursei citate.

Jandarmii au anunțat autorităţile competente şi au întocmit procesul verbal de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor epidemiologice.

„În data de 2 august 2020, pe timpul executării misiunii de ordine publică pe raza localității Sinaia, echipajul de jandarmi a observat un grup de persoane care desfășurau activități de picnic într-un loc nepermis. În urma legitimării acestora și stabilirii identității, una dintre persoane a fost semnalată cu alertă pentru că nu respectă măsura izolării la domciliu.

Grupul respectiv era format din două familii, fiecare familie era formată din cinci persoane. Având în vedere cele constatate la fața locului, patrula de jandarmi a aplicat măsurile legale, ulterior aceștia fiind preluați pentru a se dispune măsura carantinării conform legislației în vigoare”, a declarat Mădălina Stocheci, purtătoare de cuvânt a IJJ Prahova, pentru Digi24.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Florin Piersic Jr a împlinit 52 de ani pe care i-a sărbătorit pe plajă, privind răsăritul alături de iubită și de fiul său: „O săptămână n-am știut ce e aia internet”

Ea e „nora” lui Sile Cămătaru, care și-a condus mașina de 100.000 de euro în stare de ebrietate și a intrat cu ea într-un gard! A primit bolidul în dar de la iubitul ei, Dani...

Imagini incredibile cu actorul Mitica Popescu, la o bere cu prietenii! Are 83 de ani, dar îi place viața! EXCLUSIV

Bianca Comănici, declarație șoc despre viața cu Livian! ”Este nebun, mă zăpăcește”. Ce a putut să spună fosta concurentă de la Puterea Dragostei după o săptămână de stat cu...

Sfatul zilei, miercuri, 23 septembrie 2020. Capricornii vor primi o veste proastă de la o persoană apropiată

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies