Un bărbat și-a omorât cu sânge rece fostul ginere. I-a tăiat gâtul, i-a dat foc, apoi...

Un bărbat din localitatea Chișcani, județul Brăila, în vârstă de 76 de ani, și-a ucis cu bestialitate fostul ginere, care i-ar fi bătut fiica de mai multe ori. Bâtrânul a recunoscut fapta și a declarat că nu are niciun regret.

Distribuie pe:

Autor: C.B.

fara descriere

Bărbatul riscă să-și petreacă sfârșitul vieții în închisoare, după ce le-a povestit anchetatorilor modul sadic prin care și-a omorât ginerele.


In articol:

În noaptea de 9 spre 10 ianuarie, bătrânul l-a prins din urmă pe fostul ginere care intenționa să plece în urma unui conflict, i-a tăiat cu un cuțit gâtul, l-a stropit cu benzină și i-a dat foc.

Victima a murit arsă de vie

Bărbatul de 76 de ani i-ar fi provocat mai multe răni pe gât, pe față și pe cap, dar și la mâna dreaptă, semn că victima a încercat să se apere.

Citeste si: Ireal! Cine zice că femeile nu sunt vitezomane? A fost prinsă de radar cu 703km/h!!!

Citeste si: OMS: Veste groaznică despre coronavirus! Totul s-a schimbat, virusul devine de neocolit

Citeste si: Iulia Frățilă, prima asistentă tv din România, ce face și cum arată azi! A împlinit 44 de ani și e stabilită în America! Cariera emoționantă pe care a urmat-o acolo FOTO

 „Menționăm că nicio rană nu a fost atât de gravă încât să conducă la decesul victimei”, scrie în rechizitoriul Parchetului, unde se mai adaugă că benzina turnată nu era în cantitate mare și că fostul ginere a fost incendiat cât încă trăia, murind în chinuri.

Un bărbat și-a omorât cu sânge rece fostul ginere. I-a tăiat gâtul, i-a dat foc, apoi...

Fiica bătrânului a identificat cadavrul

Pentru că era foarte beat la momentul la care a comis crima, a uitat ce făcuse şi a chemat un vecin să identifice cadavrul carbonizat din curtea lui.

Fiica bătrânului a reușit abia a doua zi să-l identifice pe bărbatul din curtea tatălui ei și a anunțat Poliția. Se pare că fostul ginere locuia încă în curtea bătrânului, deși se despărțise de fiica sa, scrie stiridinbucovina.ro.

Bătrânul a recunoscut crima: „N-am niciun regret”

Bărbatul și-a recunoscut fapta și spune că nu are regrete. El intenționa să scape de fostul ginere, care nu mai pleca din curtea sa, unde încă locuia. Se pare că la expertiza psihiatrică, bătrânul a argumentat: „Păi, ce? El când o bătea pe fată îi părea rău?”

 „Personalitatea, putem spune agresivă şi răzbunătoare, a inculpatului rezultă şi din expertiza psihiatrică efectuată la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici, unde urmare examinării sale şi discuţiilor purtate cu acesta arată că: ‘Am văzut unu’ în negru, l-am lovit cu un lemn, i-am tăiat gâtul cu un cuţit, am aruncat pânze, paie şi i-am dat foc, m-am dus să mă culc; n-am niciun regret, parcă nici nu l-am avut în curte. Păi ce, el când o bătea pe fată îi părea rău?’“, au menționat anchetatorii în dosarul de caz.

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate