Stiri

Un barbat si o adolescenta, atacati de un urs in fata unui bloc din Fagaras

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Un barbat si o adolescenta, atacati de un urs in fata unui bloc din Fagaras
 
Un barbat de 39 de ani si o adolescenta de 14 ani au fost atacati, luni dimineata, de un urs in fata unui bloc din Fagaras. Ambii au ajuns la Spitalul Municipal din oras, dar sunt constienti si nu au rani grave, informeaza stirilekanald.
 
Ursul coborase din padure ca caute mancare in containerul aflat la 50 de metri de un bloc de pe strada Campului din Fagaras.
 
 
Barbatul de 39 de ani mergea la serviciu, iar fata de 14 ani la scoala. Nu au observat ursul, iar animalul i-a atacat cand s-au apropiat de el.
 
 
Tipetele celor doi au speriat animalul, inainte ca ranile sa devina foarte grave.Ursul a fugit, iar barbatul a sunat la 112, ambii fiind transportati la Spitalul Municipal din Fagaras.
 
Potrivit reprezentantului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Ciprian Sfreja, barbatul a suferit cateva zgarieturi, iar fata de 14 ani o plaga muscata la nivelul soldului stang si zgarieturi la umar.
 
Pacientii au ramas internati pentru ca ranile sa fie dezinfectate si curatate, dar sunt in afara oricarui pericol. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune