Un bătrân a omorât 93 de femei. De ce a desenat din memorie portretele tuturor victimelor

Un bărbat a ucis 93 de femei, conform confesiunilor făcute de el. De ce a desenat, totuși, portretele victimelor!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un bărbat, acum în vârstă de 79 de ani, a mărturisit faptul că a ucis 93 de femei. Bărbatul din Statele Unite ale Americii se află acum în spatele gratiilor pentru faptele comise.

Bărbatul din California, Samuel Little, a mărturisit detectivilor că între anii 1970 – 2005 a ucis peste 90 de femei. El este considerat de Biroul Federal de Investigații ca fiind cel mai prolific ucigaș în serie din America.

Bărbatul a desenat din memorie portretele victimelor de sex feminin. Conform spuselor sale și analizelor făcute de anchetatori, bărbatul din SUA, Samuel Little, prefera femeile vulnerabile, fie prostituate, fie pe cele dependente de droguri.

Citeste si: Incident grav la metrou, la stația 1 Mai! Un bărbat, târât de tren după ce a fost prins în uși

Citeste si: Ultimă oră! Care este starea de sănătate a lui Ion Iliescu. Medicii au făcut anunțul

Samuel Little, criminal în serie: ”O, Doamne, pe ea chiar am iubit-o. Avea pielea deschisă, ca mierea... Ea și alte șase feţe stăteau în fața unei case și consumau droguri”.

Samuel Little: ”Așadar, ai cunoscut-o pe această fată, presupun că la un bar de striptease în centrul orașului Columbus. Mă îndreptam către mașină când iese afară fata asta albă. Aveam portbagajul deschis. A venit la mine și m-a întrebat dacă o pot duce până în Miami”.

Citeste si: De ce nu plânge mama Alexandrei Măceșanu, fata răpită de Gheorghe Dincă în urmă cu mai bine de două luni

Vă vine să credeți sau nu, însă bărbatul și-a amintit câte un lucru referitor la fiecare victimă în parte. Anchetatorii au verificat aproape 50 de confesiuni oferite de criminal. De cele mai multe ori, victimele fie rămâneau neidentificate, fie decesele nu erau anchetate. Criminalul a fost condamnat în 2014 la trei sentinţe de închisoare pe viaţă, pentru alte crime dovedite la vremea respectivă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate