Unui bătrân de 83 de ani din Iași i-a căzut cu tronc o puștoaică de 17 ani. Ce s-a întâmplat când au ajuns în dormitor

La 83 de ani, a agățat o copilă de 17 ani care se plimba prin parc. Când au ajuns în dormitor, lucrurile nu au decurs conform planului lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un bărbat de 83 de ani din Iași se afla în parcul Copou când a văut o fată de doar 17 ani. Acesta i-a propus tinerei să meargă cu el acasă, doar că, odată ajunși în apartamentul bărbatului, ea nu a acceptat să întrețină relații sexuale cu el.

În ciuda insistențelor bărbatului, fata de 17 ani s-a opus. La un moment dat, octogenarul i-a spus tinerei să meargă la magazin să cumpere whisky, suc şi ţigări și i-a oferit acesteia suma de 200 de lei. Când a scos, însă, banii, ea a observat că în același plic se mai aflau și alte bancnote și a decis să profite de ocazie.

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă a mințit! Ce a făcut, de fapt, în ziua dispariției Alexandrei Măceșanu: „Mi-au spus că le trebuie vreo 5000...”

Ce a făcut fata când s-a întors în locuința bătrânului

Întoarsă în apartament, fata a luat plicul cu bani pe care i-l arătase bătrânul, plecând din locuința acestuia cu suma de 18.000 de lei.

După ce au intrat în locuinţă, în dormitorul aflat pe partea dreaptă a holului de acces, persoana vătămată a propus inculpatei să întreţină relaţii sexuale, aceasta refuzând. Imediat, persoana vătămată a mers într-o încăpere alăturată, în sufrageria imobilului, de unde adus un plic în care se aflau mai mulţi bani, pe care i-a numărat în faţa inculpatei, aceasta observând că în plic se afla suma de 18.000 lei. Profitând de faptul că persoana vătămată nu era atentă, a sustras plicul în care se afla suma de bani din sertarul aflat pe pat“, se arată în motivarea judecătorilor, care au decis că Ana Maria T. va fi supravegheată de inspectorii de probațiune pentru următoarele șase luni.

Minora a cheltuit toți banii bătrânului, oferindu-i bunicii, fratelui și mergând la o pensiune din Iși cu iubitul ei, relatează ziaruldeiasi.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate