Un bilețel i-a salvat viața! Ce risca să pățească o tânără care a ieșit la întâlnire cu un necunoscut 

Un bilețel i-a salavat viața! Iată povestea relatată de o tânără.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Halia, o tânără foarte activă pe rețelele de socializare, a împărtășit cu prietenii ei virtuali de pe Twitter o întâmplare care pur și simplu a marcat-o. Se pare că aceasta acceptase să iasă la o întâlnire cu un bărbat pe care abia ce-l cunoscuse.

Părea o chestie banală și lipsită de pericole și nu s-a gândit la consecințe, ci doar voia să-l cunoască pe tânărul din fața ei și, de ce nu, chiar să formeze un cuplu cu el dacă lucrurile decurgeau bine. Totuși, un străin care se afla în preajma celor doi a salvat situația. El i-a trimis un bilețel fetei, profitând de lipsa partenerului ei, iar ea a realizat că se află în pericol. 

O tânără a mers la o întâlnire cu un bărbat, iar ceea ce a urmat nu i-a venit să creadă! Fata a povestit totul pe rețelele de socializare

Fata a acceptat să iasă la întâlnire, în oraș, cu un bărbat despre care nu știa foarte mult, dar care i se părea potrivit pentru ea și cu care chiar plănuia să înceapă o relație.

Totuși, lucrurile nu s-au terminat chiar așa chiar așa cum a visat, iar Halia nu stătea la masă cu prințul, ci mai degrabă cu hoțul. Un străin, care i-a urmărit de la o masă din apropiere, a decis să o anunțe cu privire la pericolele la care se expune. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Adolescenta din Neamț și bărbatul pe care l-a înjunghiat mortal, ultimele imagini în care au fost surprinși împreună. Cum s-au afișat cei doi înainte de tragedie?

„Am ieșit la o cafea cu un tip ieri. Atunci când el s-a dus la toaletă, bărbatul care stătea în spatele meu la masă mi-a dat acest bilet”, a povestit Halia pe Twitter. 

Pe bilețelul pe care îl primise scria: „Prea multe steaguri roșii. Fugi. Ai grijă de tine, fată”.

Citeste si: Ultima postare a bărbatului ucis de tânăra din Piatra Neamț care îl acuză că voia să profite de ea! „Încalcă regulile, nu regreta nimic”

După ce partenerul ei s-a întors de la toaletă, Halia a început să fie foarte atentă la el și a înțeles la ce „steaguri roșii” se referea salvatorul ei. Ea a înțeles rapid că se află în compania unei persoane nepotrivite și că viața ei poate fi pusă serios în pericol. Ea a decis să povestească acest episod din viața ei și pe rețelele de socializare, pentru ca alte fete să nu fie vreodată puse în aceeași situație cu ea. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mărturia dureroasă a mamei fetei care l-a omorât pe cel ce a vrut să o abuzeze. Adolescenta a stat mai bine de o oră cu cadavrul lângă ea

O femeie, sechestrată timp de 3 luni, a lăsat în baia tuturor magazinelor bilețele în care implora să fie căutată! Cum a fost salvată

Anastasia, o fetiță de 12 ani, a fost abuzată și înjunghiată de un individ care a urmărit-o când pleca de la școală

Ei vor avea parte de tot ce își doresc! Astrele anunță pași importanți în viețile nativilor

Nu va mai fi Certificat Verde! Rafila a anunțat cum se va numi. Răsturnare de situație

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Dragnea în închisoare. Colegii de celulă i-au dezvăluit marele secret

Situație disperată pentru campionii României la rugby! „Nu știm când vom ajunge acasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies