Un bolnav decedat este plimbat cu targa prin curtea Spitalului Colentina de doua cadre medicale echipate în combinezoane!

Imagini șocate de la unul dintre cele mai mari spitale din Capitală! Un mort, băgat într-un sac negru din plastic, este cărat cu targa de doui angajați ai unității medicale prin curtea instituției sanitare.

Spitalul Colentina
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Scene greu de privit! Un pacient decedat, băgat într-un sac negru din plastic, este plimbat de două cadre medicale îmbrăcate în combinezoane de-a lungul curții spitalului Colentina din Capitală! Este cu atât mai strigător la cer cu cât zeci de mii de bolnavi decedați ca urmare a infecției cu virusul SARS-CoV-2 au fost înmormântați dezbrăcați, într-un coșciug sigilat, fără ca familiile să-și

poată lua rămas bun.  

Mort plimbat de cadrele medicale prin curtea spitalului Colentina 

Imaginile cu cele doua cadre medicale care împing o targă pe care se află un mort au devenit virale pe internet. În filmarea șocantă se vede cum persoana decedată este acoperită cu un sac negru din plastic și cărată zeci de metri de-a lungul curții instituției medicale.

Citeste si: Vlad Voiculescu vrea să se întoarcă la conducerea Ministerului Sănătății: „Sunt lucruri care trebuie terminate”

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Imaginile sun cu atât mai controversate cu cât familiile multor bolnavi decedați din cauza virusului SARS-CoV-2  au trebuit să-și îngroape rudele în sicrie sigilate, fără să-și poată lua rămas bun, însă doi angajați de la Spitalul Colentina, echipați în combinezoane, plimbă fără probleme o persoană decedată pe afară! 

Vlad Voiculescu, despre numărul morților COVID: „ La Spitalul Colentina diferența este de sute, peste 500”

După ce a fost demis din fruntea Ministerului Sănătății, Vlad Voiculescu  vine cu afirmații extrem de grave. Fostul ministru crede că numărul celor decedați din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2 este în realitate mult mai mare față de cel pe care îl raportează Grupul de Comunicare Strategică în bilanțul zilnic. 

Vlad Voiculescu susține că la Spitalul Colentina numărul bolnavilor COVID decedați este subraportat, iar în realitate sunt și 500 de persoane răpuse din cauza coronavirusului. Același lucru s-ar întâmpla și la Spitalul ROL 2. 

Citeste si: Ludovic Orban a spus ce crede despre acuzațiile făcute de Voiculescu privind raportarea greșită a deceselor COVID-19: ”Bate câmpii”

„Constați o problemă, constați urgența și stabilești cine o să se ocupe de ea.

Există două platforme, o platformă în care raportează doar spitalele și o a doua în care raportează și spitalele, și medicii de familie, prin DSP-uri. Ceea ce ne-a sărit în ochi este că numărul deceselor în platforma în care raportează doar spitalele este semnificativ mai mare decât numărul deceselor din platforma în care raportează toată lumea. La Spitalul Colentina diferența este de sute, peste 500, și la spitalul ROL 2, acea unitatea militară din curtea Spitalului Ana Aslan sunt diferențe. Cineva nu a raportat cum trebuie sau rezultatele nu au fost validate cum trebuie. Principala responsabilitate este la Institutul Național de Sănătate Publică”, a explicat Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Ioana Mihăilă, varianta propusă de USR PLUS pentru Ministerul Sănătății

Florin Cîțu răspunde acuzațiilor lui Vlad Voiculescu, ministrul demis de la conducerea Ministerului Sănătății. „Eu fac reforme, nu doar declar că le fac!”

Când se va termina valul trei al pandemiei COVID-19. Alexandru Rafila, răspuns clar

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

Horoscop sâmbătă, 15 mai. O zodie pierde bani: Cineva se folosește de tine ca de un bancomat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Video teribil. Cum arată Apocalipsa într-o secundă. Imaginile s-au derulat în direct

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies