Un brăilean a făcut infarct, după ce a văzut factura la gaze: ”Murim de foame în case”

Un bărbat din Brăila a făcut infarct când a văzut cât trebuie să scoată din buzunar pentru a-și achita factura la gaze.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Situația facturilor la gaze se înrăutățește de la o lună la alta, mai ales că multe persoane nu-și mai permit să-și plătească cheltuielile lunare din cauza creșterilor semnificative ale prețurilor. În acest caz s-a aflat și un bărbat din Brăila, căruia i s-a făcut rău atunci când a văzut cât are de achitat doar pentru factura la gaze.

Mai mult decât atât, bărbatul a transmis chiar o scrisoare către presa locală pentru a sesiza într-un fel sau altul această problemă prin care trec mulți români în prezent.

Brăileanul a ajuns de urgență la spital

După ce a citit prețul de pe factura la gaze, brăileanului i s-a făcut rău instant. Norocul bărbatului a fost că soția sa se afla atunci lângă el și a apelat rapid numărul special de urgență, 112, pentru a solicita un echipaj de salvare. Potrivit medicilor, bărbatul ar fi făcut infarct din cauza supărării, asta pentru că s-a stresat în momentul când a văzut cât va trebui să plătească în luna curentă pentru consumul de gaze, îngrijorat fiind că nu-și va putea achita utilitățile.

Citeste si: Cum se calculează factura la energie electrică?

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„Soţia mea a chemat Salvarea, că mi s-a făcut rău când văzut. Noi murim de foame în casa şi ăștia își bat joc de noi! Medicii mi-au zis că am făcut infarct de supărare. Noroc ca m-au dus la spital şi mi-au dat ceva care a dizolvat, nu știu eu exact, dar mi-au zis să mă feresc de supărări. Cum să ma feresc de nenorocirea care se abate peste noi in fiecare zi", spune disperat bărbatul, potrivit infobraila.ro.

Un brăilean a făcut infarct când a văzut factura la gaze

Fotografie cu scop ilustrativ

[Sursa foto: PixaBay]

Bărbtul a trimis o scrisoare și presei locale privind această problemă

Disperat fiind, bărbatul din Brăila  a trimis chiar și o scrisoare către presa locală, acolo unde și-a povestit cumpăna prin care trece din cauza facturilor enorme din ultima perioadă. Acesta a precizat că furnizorul de gaze i-a mărit factura de 10 ori mai mult, însă acest lucru s-a întâmplat nejustificat.

Citeste si: Românii au parte de o veste bună chiar înainte de Crăciun! Ce se întâmplă cu facturile la gaze și electricitate

“Vă scriu în legătură cu facturile de gaz primite ieri. Este de speriat, în sensul că, pentru un consum aproape dublu față de luna noiembrie, s-a emis acum o factură de 10 ori mai mare. Vă dau exemplul meu, pentru un consum de 91 metri cubi luna trecută s-au plătit 283 de lei, iar acum, la 190 de metri cub trebuie să plătesc 2.000 de lei. Cum să plătesc eu această sumă, să fac rată la bancă? Dar lunile viitoare? Ce ne așteaptă?”, a transmis brăileanul presei locale.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies