Un brașovean a găsit rezolvarea problemei insuficienței locurilor de parcare. ”Acest brașovean este de zece ori mai deștept și mai priceput decât toți primarii”

Lipsa locurilor de parcare este una din problemele care afectează majoritatea șoferilor români, în special pe cei din marile orașe.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela

lipsa locurilor de parcare este o problemă
Un brașovean a găsit rezolvarea problemei insuficienței locurilor de parcare[Sursa foto: Facebook]

Lipsa locurilor de parcare este una din problemele care afectează majoritatea șoferilor români. Bărbatul își „donează” locul de parcare în intervalul orar în care nu îl folosește, iar pentru ca ceilalți să știe asta, a montat un indicator care anunță acest lucru. Imaginile cum mesajul bărbatului au fost postate pe grupul de Facebook Trafictube și au devenit în scurt timp virale.


In articol:

„Acest brașovean este de zece ori mai deștept și mai priceput decât toți primarii și consilierii locali. A găsit rezolvarea problemei insuficienței locurilor de parcare! Oferă gratuit locul său pe timpul cât nu-l folosește… Felicitări stimate domn. Locuiește lângă piața Tractoru și se numește Florin”, scrie Corneliu Zota într-o postare pe Facebook. (Citește și:Cum și-a parcat Anda Adam bolidul de lux. Cântăreața a răbufnit după ce imaginile au apărut pe internet

Citeste si: Dezvăluiri din interiorul DNA. Ce anchete uriașe sunt în derulare. „Voi semna” - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

De asemenea, postarea a stârnit reacții diverse. O parte dintre internauți laudă inițiativa brașoveanului, iar o altă parte pun în discuție dacă este util un astfel de anunț din moment ce atunci când parchezi îți lași numărul de telefon în geam pentru a putea fi contactat atunci când ocupi locul altcuiva.

Câte locuri publice de parcare sunt în România?

În plus, în condițiile în care în România sunt înmatriculate peste 7 milioane de autoturisme, locurile de parcare sunt întotdeauna o problemă. Un studiu efectuat recent arată că în România sunt circa 1,2 milioane de locuri publice de parcare. Aceste locuri publice de parcare generează venituri pentru primăriile care le administrează de 139 de milioane de lei anual. 

Ba mai mult, potrivit raportului, tariful anual pentru parcările de reşedinţă variază între 30 şi 100 lei în localităţile mici, respectiv între 70 şi 150 lei în oraşele mari. Pentru abonamente, preţurile de închiriere variază între 15 lei/lună şi 1.000 lei/lună. Din numărul total de locuri de parcare, 595.882 sunt rezidenţiale.  

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

DEJA Se ridică restricțiile! BUCURIE imensă pentru milioane de oameni

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Ministrul Sănătății, noi declarații despre cazurile de COVID-19! Pacienții asimptomatici și cei cu o formă ușoară de coronavirus vor rămâne acasă, de săptămâna viitoare

Anda Adam, despre relaţia cu Andrei Stoica, după ce s-a spus că ar avea o idilă: "Nu avem 12 ani să nu putem dormi lângă cineva în pat"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies