Vedete

Un calugar a refuzat 2 milioane de dolari de la Gigi Becali: “Toate astea sunt viclesuguri ale Diavolului. Cand traiesti avand bani asupra ta, Dumnezeu nu-ti mai poarta de grija” | DEZVALUIRI | VIDEO

Parintele Petroniu Tanasa, de la Muntele Athos, nu a primit banii de la Gigi Becali pentru refacerea unei constructii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Un calugar a refuzat 2 milioane de dolari de la Gigi Becali: “Toate astea sunt viclesuguri ale Diavolului. Cand traiesti avand bani asupra ta, Dumnezeu nu-ti mai poarta de grija” | DEZVALUIRI | VIDEO
icon photo

Un calugar a refuzat 2 milioane de dolari de la Gigi Becali, afaceristul dorind sa contribuie pentru refacerea arsanalei de la schitul Prodromu, de pe Muntele Athos. Arsanaua este o constructie constituita dintr-un mic port cu chili, chei si loc de ancorare pentru vapoare mici. Parintele Petroniu Tanasa, conducatorul schitului, care era supranumit si “avva” (parinte duhovnicesc), nu a primit banii lui Becali. (vezi de ce nu mai are Becali pictura de ctitor la Maglavit)

Un calugar a refuzat 2 milioane de dolari de la Gigi Becali. Parintele Petroniu dispretuia avutiile

“N’a avut de la cine învăţa cele ale lui Dumnezeu avva Petroniu, căci în viaţă nu i’a fost dat să ucenicească pe lângă vreun bătrân îmbunătăţit. Dar l’a înţelepţit Dumnezeu şi a iubit cărţile şi a făcut cele scrise ele de Sfinţii Părinţi, păzindu’şi sufletul de prihană. Şi, având inimă curată-că nu cunoştea vicleşug cugetul său-lui Dumnezeu i’a plăcut cele ce a făcut, căci a rămas în toată petrecerea sa pământească nematerialnic şi dispreţuind avuţiile”, s-a scris intr-un material din Lumea credintei.

Un calugar a refuzat 2 milioane de dolari de la Gigi Becali. A spus ca treaba sa este sa stea de vorba cu Dumnezeu

“Pentru aceasta n’a primit nici cei două milioane de dolari pe care i’a oferit George Becali, spre refacerea arsanalei Prodromului, spunând că „nu aceasta este treaba călugărului, ci a sta de vorbă cu Dumnezeu! Că dacă monahii se vor lipsi de rugăciune şi vor începe a zidi piatră, duhul se va duce de la ei şi vor rămâne… de piatră”!”, s-a mai scris despre refuzul calugarului Petroniu.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune