Un cântăreț, apropiat al familiei lui Florin Salam, dezvăluiri uluitoare despre Neluțu Stoian! ”Nu COVID-ul l-a ucis” EXCLUSIV

E jale mare în familia lui Florin Salam, după moartea fratelui acestuia, Neluțu Stoian

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

nelutu stoian, fratele lui Florin Salam
Nelutu Stoian, fratele lui Flroin Salam, a murit după ce fusese internat două luni

Neluțu Stoian, fratele lui Florin Salam a ajuns în spital în urmă cu două luni, când a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. În urmă cu mai bine de o săptămână, familia a lansat un apel disperat după ce nu mai știa nimic despre bărbat. Se pare că starea lui era gravă de atunci, el fiind internat la Terapie Instensivă.


In articol:

Florin Salam distrus
Florin Salam, distrus după maortea fratelui său

Vineri, 25 septembrie, familia afla că Neluțu Stoian a murit. Iar ultimele mesaje pe care acesta le-a trimis familiei și prietenilor sunt de-a dreptul dureroase.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

”Roagă-te că ai un suflet bun și chiar îți mulțumesc pentru asta”, i-a scris Neluțu Stoian lui Marius Baldovin, un artist cu care acesta era prieten și cu care cântase de mai multe ori. ”Mă duc la Mănăstire și mă rog. Te iubesc, om bun!”, i-a răspuns artistul, care acum a postat o captură cu ultimul mesaj pe pagina sa de socializare. Acesta a precizat: ”Ultimul mesaj de la Nelutu, fratele lui Florin Salam. O prietenie care a luat sfârșit. Dumnezeu sa te aiba in pace si sa iti fie tarana usoara. Cei care te cunoastem nu vom uita cine ai fost pentru unii dintre noi”, a mai scris Marius Baldovin.

Marius Baldovin
Marius Baldovin era prieten cu Nelutu Stoian[Sursa foto: Facebook]

Cântărețul care a cântat cu Neluțu Stoian: Era bolnav grav de 5 ani

Contactat de WOWbiz.ro, interpretul de muzică populară a mărturisit că îl cunoștea de 10 ani pe Neluțu Stoian, că în decursul acestor ani a și cântat cu el.

”Nu COVID-ul l-a ucis. A făcut infarct. De 5 ani era bolnav și toată lumea îi spunea să se ducă la spital. În 2012 a mai avut o problemă mare și a ajuns la spital. Eu am cântat cu el, Neluțu era un acordeonist foarte bun și un om cu suflet mare. Nu știu de ce Dumnezeu îi ia pe oamenii buni”, ne-a spus Marisu Baldovin.

Conform unor surse medicale, fratele lui Florin Salam suferea de diabet, avea probleme cu plămânii și era cardiac.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fratele lui Florin Salan a fost adus acasă. Primele imagini cu sicriul în care se află trupul neînsuflețit

Florin Salam își va îngropa fratele lângă Fănica, fosta soție care a murit cu 11 ani în urmă!

Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

Apelul disperat al lui Florin Salam după ce fratele lui fusese depistat cu coronavirus: „Nu poți să aduci un om pe picioare și să-l iei...”

Dezvăluiri după moartea lui Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam! Familia ar fi vrut să-l ia acasă, însă medicii nu au fost de acord

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies