Un cântăreț de manele spune adevărul despre muzica lui Abi! Denis Petcu: ”Ce să asculți la el, cântă cu un program...”

Cântărețul de manele Denis Petcu a comentat scandalul dintre Abi și Alex Velea și s-a poziționat de partea celui de-al doilea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Denis Petcu a dat însă o informație extrem de interesantă legată de muzica lui Abi. El spune că piesa ”Rege pă România”, piesă care a făcut 24 milioane de vizualizări în 10 luni este creată cu un program simplist pe care îl găsești la orice studio de înregistrări semi-profesionist.

fara descriere

”De ce suntem îmbrăcați în negru? Că ținem doliu după... Abi. Am ascutltat acum piesa compusă de Alex Velea pentru Abi: a spus exact ce trebuie. Eu am spus de când a început scandalul ăsta că Alex Velea are dreptate. Abi i-a jignit familia. Putea să zică ce vrea... Alex Velea nici nu trebuia să-l bage în seamă... Dar omul e supărat pentru că Abi i-a înjurat copiii pe Instagram, a înjurat-o pe Antonia...

Citeste si: Abi Talent, încă un atac dur la adresa lui Alex Velea: „O iau de nevastă pe Antonia înaintea lui”

Citeste si: Cristina Pucean intervine în scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent! Ce a spus dansatoarea

Citeste si: Mihai Bendeac intervine în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea. L-a făcut praf pe tânăr

Citeste si: Mihai Bendeac intervine în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea. L-a făcut praf pe tânăr

Alex Velea l-a distrus pe Abi cu piesa asta și o să-l mai distrugă în continuare dacă ăsta nu se va opri. Cine îl băga în seamă pe Abi în afara Intsagramului?”

Abi folosește AutoTune, cel mai simplu soft de înregistrat muzică

fara descriere

”Mie nu-mi place Abi... Ce-ai putea să asculți de la el, că omul cântă ”Papuci Gucci” și ce mai cântă el acolo... sau ”Rege pă România” și cântă cu AutoTune, e un program la calculator la studio cu care poți să cânți.

Eu zic că în maxim un an de zile, Abi n-o să mai fie... Copiii se vor deschide la minte și vor înțelege că n-au nimic de învățat de la el. Ce poți să înveți de la Abi? Numai prostii!”, a povestit Denis Petcu pe contul lui de Youtube.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate