Vedete

Un cantaret de muzica populara, urmarit si hartuit de o romanca din Italia: "M-au enervat insistenta ei, prostia. Imi trimitea mesaje de dragoste. I-am povestit iubitei tot"

Ilie Caras a fost urmarit si hartuit de o romanca din Italia.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Un cantaret de muzica populara, urmarit si hartuit de o romanca din Italia: "M-au enervat insistenta ei, prostia. Imi trimitea mesaje de dragoste. I-am povestit iubitei tot"icon photo

Femeia, plecata in Italia ca sa ingrijeasca o familie, a ramas pana la urma cu averea italienilor, iar acum este proprietara de vila si livada de portocali.

Ilie Caras s-a trezit cu ea in cabina, cand se schimba, apoi la hotel sau la aeroport.

Artistul de muzica populara a dezvaluit la Teo Show tot ce s-a intamplat. "Insistenta, prostia. Mesaje de dragoste. Zicea: 'vin in bucuresti, hai sa iesim la o cafea, sa mergem la mare, iti platesc eu tot'. Pai ce? Eu sunt barbat intretinut?", a spus Ilie Caras.

Prietenul lui, Nicolae, a spus adevarul: "Cam semana cu ea Betty cea urata, cred ca de-aia nu a vrut-o".

"I-am povestit iubitei. Am ras amandoi. I-am povestit inca de atunci, ii scriam pe WhatsApp. Am ajuns sa o blochez peste tot si sa o amenint ca fac plangere la politie. A venit si la aeroport dupa mine", a precizat Ilie.


Prietenul lui, Nicolae Datcu, a continuat cu glumele: "Ma gandeam la viitorul lui, ramanea cu livada de portocali. M-as fi bucurat pentru el! In plus, mai scapam de un cantaret de muzica populara din Romania".

"Nici ursuletul nu mai am, l-am dat. Tot ce am primit de la ea am dat", a incheiat Ilie Caras. 

 
Adevărul despre împăcarea dintre Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea! Care dintre cele două femei a făcut primul pas EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune