Un ceferist a fost prins in timp ce ascundea 6.000 de pachete de tigari de contrabanda intr-un vagon!

Un barbat din Galati, sef de manevra la Gara Larga, s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost surprins de politistii de frontiera in timp ce incerca sa ascunda aproape 6.000 pachete tigari de contrabanda intr-un vagon.

Distribuie pe:

fara descriere

Politistii Sectorului Politiei de Frontiera Galati, aflati in misiune in zona Garii Larga, au descoperit, in canalul colector de langa parapetul adiacent drumului E 87, cinci saci în care se aflau 5.820 pachete tigarete diferite marci cu timbru de acciza din Republica Moldova.

S-a procedat la supravegherea mascata a zonei in vederea identificarii persoanelor care vor ridica sacii. Astfel, a fost observat un barbat care se deplasa pe langă vagoanele din gara CFR, incercand sa ascunda sacii intr-unul dintre vagoane. Persoana in cauza a fost retinuta si condusa la sediul sectorului pentru cercetari. In urma verificarilor s-a constatat ca barbatul, de 45 ani, era lucrator in cadrul CFR - sef de manevra in Gara Larga.

Cantitatea totala de tigari, in valoare de 26.405 lei, a fost ridicatai in vederea confiscarii, iar barbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate