Un celebru actor îşi vinde terenul ca să scape de datorii! Vezi câţi bani cere Costin Mărculescu!

Nu mai e un secret că un celebru actor îşi vinde terenul ca să scape de datorii.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că un celebru actor îşi vinde terenul ca să scape de datorii. Presa a relatat, toamna trecută, că Costin Mărculescu s-a trezit cu o citaţie la un proces în care creditorii au solicitat validarea popririi la locul de muncă. (vezi motivul pentru care Costin Mărculescu o vrea pe Laura Koveşi la închisoare)

Citeste si: Costin Mărculescu, dezvăluiri intime despre Bianca Drăgușanu și mai multe vedete! A fost și amantul soției lui Mihai Constantinescu

Citeste si: Ce prieten bun al lui Pepe a cerut-o de două ori de soţie pe Oana Zăvoranu? Uite cum a reuşit să se facă de râs acesta. "Era cu el în pat"

Citeste si: Ce a făcut Costin Mărculescu după ce i-a speriat pe toţi vorbind despre moarte? A stârnit panică printre apropiaţii lui şi a luat această decizie! EXCLUSIV!

Un celebru actor îşi vinde terenul ca să scape de datorii. Banca i-a deschis un nou proces lui Costin Mărculescu 

Creditorii au deschis procesul după ce au transmis mai multe somaţii la "Compania Artistică Costin Mărculescu SRL" , iar societatea nu a oferit niciun răspuns. Prin urmare, că banca i-a deschis un nou proces lui Mărculescu, pentru a-i putea lua o treime din veniturile încasate în calitate de administrator al firmei.

fara descriere

Un celebru actor îşi vinde terenul ca să scape de datorii. Costin Mărculescu ar încasa aproape 30.000 de euro

S-a aflat că un celebru actor îşi vinde terenul ca să scape de datorii. În acsti context, Costzin Mărculescu a postat recent următorul anunţ: “Vând teren intravilan 2.400 metri pătrați construibili în comuna Butimanu. Preț 12 euro metrul, negociabil”. Dacă va vinde terenul, Mărculescu va primi 28.800 de euro.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate