Un celebru actor o ia la misto pe Gabriela Firea: “Sunteti siguri ca disperata dupa moaste poate produce atata venin? Mie chiar mi-e mila da duamna Gaby! Cenusareasa se transforma in Baba Cloanta”

Actorul Marius Florea Vizante nu o cruta pe Gabriela Firea, primarul Bucurestiului, intr-un pamflet scris cu ironie si umor.

Autor: Matei Vaihan

Marius Florea Vizante contesta multe dintre masurile si deciziile pe care le-a luat Gabriela Firea de cand a fost votata primar al Bucurestiului. Actorul a scris un pamflet, limbajul folosit fiind intentionat ca al unui analfabet. “Mie mi-e milă dă duamna Gaby! Poate greşesc da' io nu crecă duamna primar e capabilă să urască atâ dă multe lucruri dăodată! Io crecă e decât o victimă la câcotaşii din localitate şi la toţi pesediştii care o pune să facă prostii la serviciu”, a postat Vizante.

( cum arata picioarele lui Vizante dupa accidentul suferit la schi)

“Să mă esplicitez: se ştie că femeile are probleme cu acţiunile desfăşurate în paralel, da?! E, gândiţi-vă acum la enoriaşa cu mileu şi bibilouri şi imaginaţi-vă că e decât o biată victimă la politica asta perversă!”, a mai scris actorul.

“Adica, chiar credeţi că poate dânsa să aibă pricină deodată şi pă uber şi pă taxify (io crecă nici nu ştie cum se scrie!) şi pă haştagieni şi pă transplanturi şi pă trafic şi pă hipsterii din capitală? Chiar credeţi că ştie mătuşica cine a fost Jean de la Calvin sau alte statui care le toarnă direct în şosea? Sunteţi siguri că disperata dupe moaşte poate produce atâta venin împotriva la ziaristii care o întreabă dă spitale? Sunteţ încrednţaţi că, aşea

sigurică în roz şi cu papucei albăstrei, nu vrea metrou până la arioport?!”, a continuat Vizante.

“Io crecă nu!!! Io crecă sunt mai mulţi frustraţi sub fustele lu Biţi. Io crecă sărăcuţa, nu mai ştie cum să-şi tragă poalele în jos, să nu se vadă întrunirea de plângăi care o pupă contracost direct în cur! Mie chiar mi-e milă dă duamna Gaby! Da' cum ziceam...

poate greşesc! P.S. Am scris aşea, mai pe şleau, să pricepe şi alegătorii dumea'ei de ce Cenuşăreasa se transformă în Baba Cloanţa”, a incheiat actorul.
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies