Un celebru realizator tv a stat 15 ore fara inima! Azi investigatorul Emanuel Isopescu si-a facut pensiune langa Tulcea!

Ani buni, Emanuel Isopescu a fost o prezenta constanta pe micile ecrane.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Realizator tv consacrat ca investigator, Emanuel Isopescu (72 de ani) a lucrat cam prin toate televiziunile de calibru din peisajul autohton. Acum 7 ani, un necaz medical la determinat pe Isopescu s-o lase mai moale cu meseria, prezentatorul suferind o operatie foarte complicata, in care a stat 15 ore fara inima, asa cum aminteste "Ziua de Constanta", citand adevarul.ro.

Dupa ce a traversat cu bine acel moment critic, Isopescu a decis sa-si deschida o pensiune la 30 de kilometri de Tulcea, in satul Sarichioi, unde locuieste o mare perioada a anului, impreuna cu familia. "La marginea satului pescăresc Sarichioi se află pensiunea omului de televiziune, situată „strategic"pe malul lacului Razelm. De pe terasă ai o vedere impresionantă spre lotcile pescăreşti care aşteaptă la mal să plece spre larg. Are trei etaje şi 12 camere cu vedere spre sat sau spre lacul Razelm. Toată lumea îl cunoaşte de la televizor. Puţini ştiu că este localnic din Sarichioi şapte - opt luni pe an. Toată lumea îl crede un om dur, rece, dar nu este nici pe departe aşa. Este leu, deci îi plac lucrurile la locul lor, dar este dezordonat, ca orice bărbat, spune el. Glumeşte mai tot timpul, îi place muzica, îi place să danseze, să mănânce, să pescuiască (nu crede în pescuitul catch and release), să vâneze", nota ziarul Adevarul despre Isopescu. "Eram cu un vechi şi bun prieten, Cornel Ivanov, pe care îl cunoscusem în cariera mea de gazetar, atunci când el era inginer la Centrala Deltei. Eu eram cu Daniela cu rulota, în căutarea unui loc pentru o casă de vacanţă. Din una în alta, Cornel ne-a sfătuit să încercăm să luăm fonduri SAPARD pentru o pensiune. Am cumpărat terenul (unde erau şase moştenitori, ce de probleme au fost şi aici!) şi ne-am apucat de treabă", a povestit realizatorul tv pentru sursa citata. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate