Un chirurg estetician și-a creat ”soția perfectă” după ce a operat-o timp de 16 ani. Cum arată corpul femeii acum

Un chirurg estetician din Miami a dezvăluit cum a făcut operații pe soția lui timp de 16 ani pentru a atinge ”perfecțiunea”.

Distribuie pe:

Un chirurg estetician și-a creat ”șoția perfectă” după ce a operat-o timp de 16 ani. Cum arată corpul femeii acum


In articol:

Foto: dailymail.co.uk

Phillip Craft, în vârstă de 47 de ani, are propria clinică în Miami și spune că a „transformat” corpul soției sale Anna de când a născut cei doi fii ai săi. Iar Anna, în vârstă de 43 de ani, spune că este încântată că are ceea ce este considerat ”corpul perfect” datorită lucrărilor chirurgicale ale soțului ei.

Un chirurg estetician și-a creat ”șoția perfectă” după ce a operat-o timp de 16 ani. Cum arată corpul femeii acum

Cum arată acum corpul Annei

De-a lungul căsătoriei lor de 21 de ani, Anna a avut un implant la sâni, liposucție, augumentare a feselor, operație de remodelare a corpului, remodelare a taliei și abdomenului, botox, fillere în obraji și buze.

Citeste si: Cum arăta Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” înainte să se tuneze, în primele sale apariții la tv

Citeste si: Eliminare șoc la Puterea dragostei! Iancu și Denisa, nominalizați de concurenți

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei, ieșire explozivă în Gala Puterea dragostei! A aruncat cu scaunul și a țipat la Andreea Mantea

La început, soția a fost destul de reticentă în a se lăsa operată, dar ceea ce a făcut-o să se răzgândească a fost a doua nașterea celui de-al doilea fiu. Ea susține că i se schimbase foarte mult corpul. Acum este atât de mulțumită de rezultate, încât este deschisă și mai multor proceduri chirurgicale pe care i le face cealaltă jumătate a ei, potrivit dailymail.co.uk.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ANNA

A post shared by Dr. Phillip Craft (@body.by.craft) on

”Phillip adoră să-şi modifice maşinile, mobila, dar, cel mai mult, pe mine. După două naşteri, am hotărât să-l las să mă înfrumuseţeze“, a declarat Anna.

Philip este foarte mulțumit de cum arată soția lui

”Le spun mereu pacientelor: dacă vreţi să vă convingeţi cât sunt de bun în meseria mea, uitaţi-vă la soţia mea. Anna este, cât de omeneşte posibil, aproape de perfecţiune“, a spus chirurgul estetician.

A fost dragoste la prima vedere

Philip a pus prima dată ochii pe Anna în 1955 într-un magazin de cadouri dintr-un spital la care lucra la acea vreme. Ei spun că a fost dragoste la prima vedere.

Un chirurg estetician și-a creat ”șoția perfectă” după ce a operat-o timp de 16 ani. Cum arată corpul femeii acum

Cei doi s-au căsătorit la scurt timp, iar Phillip și-a început propria practică de chirurgie cosmetică la Miami după ce s-a calificat ca medic.

Phillip este de părere că, după vârsta de 25 de ani, orice femeie ar trebuie să apeleze la botox și fillere pentru a-și păstra frumusețea.

Anna deja s-a obișnuit cu operațiile estetice: ”Nu aș spune niciodată nu la mai multe intervenții chirurgicale - este ca și cum ți-ai pune aparat dentar sau ți-ai face părul. Dacă te face să te simți mai bine și îți îmbunătățește frumusețea, atunci ar trebui să o faci”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate