Un concurent de la Exatlon s-a făcut bucătar la Muntele Athos! Călin Novăcescu le găteşte călugărilor de pe Muntele Sfânt

Călin Novăcescu s-a făcut bucătar la Muntele Athos în timpul unei vizite recente.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Călin Novăcescu s-a făcut bucătar la Muntele Athos în timpul ultimului pelerinaj pe care l-a făcut la Muntele Sfânt, aşa cum îl numesc ortodocşii din toată lumea. Fire credincioasă, Novăcescu se duce frecvent la Athos. (vezi cum arată "tezaurul" lui Călin Novăcescu)

Citeste si: Este INSARCINATA! Faimoasa de la Exatlon Romania a facut anuntul in urma cu putin timp, printr-o poza NUD!

Citeste si: Betty de la Exatlon a antrenat-o pe Mihaela Buzărnescu, de Valentine's Day! Două campioane, la sala de fitness

Citeste si: Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”

La ultima vizită, de acum câteva zile, Novăcescu a fost invitat de călugări să intre în bucătărie şi să gătească în stilul acestora. El a pus făina la frământat şi a pus-o apoi în cuptor. “Am învățat să fac pâine de casă și mămăligă pe MUNTELE ATHOS”, a postat Călin.

fara descriere

Călin Novăcescu s-a făcut bucătar la Muntele Athos. El e instructor de fitness

Călin Novăcescu, instructor de fitness, este inventatorul unui program extrem de dur de antrenament. El reușește să-i facă pe elevii lui să dea jos kilograme bune în doar câteva minute de mișcare intensă. ”Călin Novăcescu 100% natural” a devenit un brand la care fostul concurent de la Exatlon a lucrat peste 25 de ani.

Călin Novăcescu a participat la cel de-al doilea sezon al show-ului Exatlon și a intrat în echipa Răaboinicilor. Este născut în 1972 la Orșova și a practicat fotbalul până la vârsta de 17 ani. Ulterior a devenit pasionat de body-building și arte marțiale. Călin este absolvent al UNATC și a apărut în mai multe filme, fiind, printre altele și cascador.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate