Un concurent de la Puterea Dragostei, aproape să fie violat în Istanbul! ”Stătea în fața ușii, cu pantalonii dați jos”

Un concurent de la Puterea Dragostei a povestit cum era să fie violat într-un restaurant din Istanbul.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

baieti puterea dragostei

Robert, noul concurent de la Puterea Dragostei, are un vlog unde a făcut mai multe dezvăluiri șocante despre trecutul lui. Robert a povestit că a avut o copilărie tristă, marcată de lipsuri, dar și de drame, de la despărțirea părinților, până la o accidentare care l-a obligat să renunțe la visul său de a fi fotbalist. Din cauza acestor probleme, Robert a fost în depresie și, la un moment dat, a avut și gânduri sinucigașe.

robert puterea dragostei

Într-un alt vlog, Robert povestește de experiența trăită chiar la majoratul său: ”Aproape violat la majoratul meu”, se numește vlogul în care Robert de la Puterea Dragostei de întâmplarea petrecută la 18 ani.

”Cum mi-am petrecut eu majoratul? Nu prea aveam prieteni adevărați și cum bunica s-a oferit să-mi ofere o excursie, alături de ea, de 4 zile, la Istanbul, am fost de acord. Era prima mea ieșire în afară și am fost entuziasmat. Am mers cu autocarul, un drum de vreo 18 ore”, a povestit Robert de la Puterea Dragostei despre prima sa excursie în Istanbul.

robert puterea dragostei

Citeste si: Surpriză de mari proporții la Puterea Dragostei! Bianca este însărcinată? Jador a dat-o de gol pe Instagram

Citeste si: Povestea tatuajelor lui Robert de la Puterea Dragostei! Primul tatuaj a fost un înger

Citeste si: Povestea tristă a lui Robert, noul concurent de la Puterea Dragostei! ”Am avut o tentativă de sinucidere”

Robert de la Puterea Dragostei și-a petrecut majoratul cu bunica în Istanbul

Tânărul a povestit în vlogul său și de o experiență care l-a speriat la momentul respectiv, dar pe seama căreia se distrează acum. El a povestit că, în apropierea hotelului unde era cazat cu bunica lui, a găsit un restaurant unde ”o shaorma era un dolar și am zis că la prețul ăsta o să mănânc doar acolo în zilele în care voi sta la Istanbul”. A povestit Robert, care a mâncat la prânz, iar seara s-a dus din nou cu bunica lui. ”Cel care ne servea era un bărbat masiv, mare și plin de mușchi, care s-a purtat foarte frumos cu noi încă de la început. Era amabil și eu eram încântat”, a mai spus Robert. Însă, la un moment dat, tânărul a avut nevoie la toaletă, iar ospătarul l-a îndrumat spre un WC undeva la etaj, într-o zonă unde nu se mai afla altcineva.

Concurentul de la Puterea dragostei s-a dus fără să bănuiască nimic, numai că la un moment dat s-a trezit la ușa toaletei cu respectivul bărbat, care bătea tare. ”Am deschis pentru că tot bătea de zici că vrea să rupă ușa, deși eu repetam că e ocupat. El stătea în fața ușii, cu pantalonii dați jos”, Cu umor, Robert povestește despre gesturile bărbatului și cum au decurs lucrurile în continuare, deși atunci, chiar el spune, a fost tare speriat. S-a închis în toaletă și a așteptat să fie sigur că bărbatul plecase. Apoi, speriat a coborât în fugă la bunica lui. Bărbatul era acolo, îi zâmbea. ”Am plecat din restaurant repede, și cât am mai stat în Istanbul, am ocolit restaurantul acela. Atunci experiemța mi s-a părut dramatică, acum mi se pare comică”, a povestit Robert Ionescu de Puterea Dragostei în vlogul său.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate