Un concurent la "Vocea României" din echipa lui Smiley, cercetat de politie pentru doua talharii - VEZI despre cine e vorba si ce spune artistul despre acest caz

Unul dintre concurenţii din echipa lui Smiley de la "Vocea României" este cercetat de poliţie în două dosare pentru tâlhărie.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereGeorge Cristian Secioreanu este acuzat ca ar fi furat telefonul unei persoane necunoscute intr-un club din Capitala.

"Victima a intrat în discuţie cu el şi apoi au plecat amândoi la baia din club. Acolo el (n.r. George) i-a cerut telefonul să sune pe cinva şi nu a dorit să îl mai returneze. Până la urma posesorul l-a luat înapoi. Victima a plecat din club şi a fost urmărită de acelaşi individ. Când au ajuns pe bulevardul I.C. Brătianu i-a smuls telefonul din mână şi dus a fost", au declarat niste surse pentru ring.

Mai mult, timp de patru zile, dosarul de tâlhărie a fost catalogat ca fiind unul cu "autor necunoscut". În cele din urmă, poliţiştii l-au prins şi l-au dus în faţa instanţei unde au prezentat fapta şi au cerut arestarea preventivă a lui George timp de 29 de zile. Judecătorul a respins atunci reţinerea. "Acesta nu a fost singurul dosar. Mai târziu pe numele lui s-a mai întocmit un dosar penal, tot pentru tâlhărie, dar la o altă secţie", au mai declarat sursele.

Surse din anturajul tânărului au povestit despre o boală pe care Secioreanu ar avea-o, şi anume cleptomania.

"El are boala asta de mult, îi e greu să recunoască, dar nu se poate abţine să nu fure. A fost dat afară din căminul de la Conservator pentru că a furat şi de acolo. Are interdicţie în Mojo, cafeneaua din Centrul Istoric unde se face karaoke, pentru că nu-şi plătea consumaţia şi pleca pe furiş", a povestit un prieten al lui George. Alt prieten, coleg la "Vocea României", a adăugat: "Pe lângă datoriile pe care le avea la fosta iubită, care obişnuia să-i achite şi consumaţia în oraş, într-o seară, la karaoke, i-a furat banii şi telefonul, pe care am auzit că i le-a înapoiat ulterior. Unui alt prieten, care l-a primit să locuiască în casa lui pentru că nu-şi permitea o chirie, i-a furat hainele, o geantă scumpă şi o boxă, apoi a dispărut. Toţi ştiam că fură, dar ne aşteptam să nu o facă şi cu prietenii".

Smiley, antrenorul lui George de la "Vocea României", a mărturisit că nu ştie absolut nimic despre cazul concurentului din echipa sa.

"Nu ştiu, n-am auzit nimic. Pe mine nu m-a furat. De cine e vorba? De George? O să îl întreb... Pe mine mă interesează mai puţin detaliile astea, mă interesează performanţa şi parcursul lor ca artişti", a spus artistul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate