Un controlor de tren a devenit celebru pe Facebook după ce a făcut un gest mai puțin obișnuit. Merită tot respectul

Gestul controlorului a fost povestit de un tânăr care circula de foarte mult timp cu trenul și nu a întâlnit niciodată un angajat atât de amabil.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Tânărul povestește într-un mesaj pe Facebook cum controlorul mergea din vagon în vagon și întreba dacă totul este în regulă.

Citeste si: Adelin, fostul iubit al Ștefaniei, a ajuns în Turcia! S-a pozat în casa Puterea Dragostei

Citeste si: Rona Hartner s-a căsătorit! Artista și Herve au plecat acum în luna de miere

Citeste si: Cazul Caracal: Nu se dorește reconstituirea arderii unui trup în butoi! Ce mesaj a transmis Alexandru Cumpănașu

Un controlor de tren a devenit celebru pe Facebook după ce a făcut un gest mai puțin obișnuit. Merită tot respectul

Pentru că nu a mai avut parte de asemenea tratament în tren, tânărul a crezut că e vorba de o problemă cu vagonul în care călătorea el și controlorul voia să se asigure că pasagerii nu vor intra în panică.

"Prieteni, faceți cunoștință cu dl. Dan Tat Este singurul conductor care m-a întrebat vreodată, dacă totul este în regulă în timpul călătoriei cu trenul. Nu doar o dată, ci din când în când intra în compartiment și ne întreba dacă sunt probleme dacă este cald sau frig. Primul gând a fost că sunt probleme în compartimentul în care stăteam, dar când am ieșit pe culoar, am observat că făcea același lucru cu călătorii.", a scris Florin pe Facebook. 

Tânărul a ținut să își arate mulțumirea față de controlor, iar atitudinea angajatului l-a lăsat fără cuvinte.

"Când s-a întors, l-am oprit pentru o clipă și nu am putut să nu îi spus faptul că este singurul conductor care m-a întrebat de sănătate în timpul călătoriei. Răspunsul lui a fost fabulous: ‘Mulțumesc, dar este ceva normal. Cum să nu am eu grijă de călătorii mei!?’ Acest om cu atât de mult bun simț, modestie și grijă față de călătorii săi, merită toată aprecierea noastră", a scris Florin BT pe un grup de Facebook, potrivit Mediafax.

Postarea a devenit virală în online și mesajele au început să curgă. Se pare că omul era cunoscut și de alți călători care aveau doar cuvinte de laudă la adresa lui. „Respect! Îi cunosc și este foarte adevărat. Cu toți se comport în același mod, în ciuda faptului că CFR este așa cum știm cu toții”, este mesajul unei internaute, "Un personaj dintr-o generație ce în curând va dispărea", a fost un alt mesaj lăsat pe contul de socializare.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate