Un copil a fost adus la viață, la 24 de ore după ce a murit! Mărturisirea cutremurătoare a unei măicuțe

Un copil a înviat, la 24 de ore după ce a murit! Ce spune o cunoscută măicuță despre această întâmplare incredibilă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

In articol:

  Maica Arsenia, Egumena Mănăstirii Schimbării la Față a Mântuitorului din Insula Paros, mănăstirea unde s-a nevoit și este cinstit în chip deosebit Sfântul Arsenie, a povestit o întâmplare de-a dreptul cutremurătoare, despre un copil care a revenit la viață după 24 de ore după ce fusese constatase decesul.

  Maica a povestit cum chiar Sfântul Arsenie l-a îndemnat pe doctor ce să facă pentru a-l aduce pe bebeluș la viață, iar povestirea este de-a dreptul cutremurătoare. 

  Citeste si: Atac șocant într-un mare oraș din România! O mamă cu 4 copii, înjunghiată mortal de fostul iubit în gară! Motivul e halucinant: femeia l-ar fi sunat pe atacator în timp ce făcea sex cu un alt bărbat!

  Citeste si: O tânără mamă şi fetiţa ei de 9 ani au murit arse de vii la Mănăstirea Caşin

  Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a Israelei Vodovoz la un an de la moartea avocatei FOTO

  Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a Israelei Vodovoz la un an de la moartea avocatei FOTO


  „Sora mea după trup trăiește în Belgia de mulți ani împreună cu familia ei. Acum 5 luni, nepoata ei s-a învrednicit să nască o fetiță frumoasă.

  A botezat-o chiar de Bobotează cu numele de Arsenia, spre cinstirea Cuviosului nostru Părinte Arsenie. Pe neașteptate, însă, copila s-a îmbolnăvit și, abia respirând, a fost dusă în mare grabă la spital. Din păcate, după două zile, pe 8 ianuarie 2018, copila a părăsit această viață, lăsându-și părinții nemângâiați.

  Chiar atunci, un doctor grec care lucra în acel spital, a primit vizita unui bătrân care se sprijinea în baston, și care i-a povestit de copila ce tocmai murise. Bătrânul l-a îndemnat pe doctor să-i facă masaj toracic și respirație gură la gură, deși trecuseră mai mult de 24 de ore de la moartea copilului, medicii făcând între timp și constatarea decesului. I-a spus că dacă îl va asculta, copilul va trăi.

  Cine era, de fapt, bătrânul

  Profund impresionat de cele auzite, doctorul a urmat întru totul sfaturile bătrânului, micuța Arsenia, spre slava lui Dumnezeu, revenind la viață! Când mama fetiței s-a întors la spital pentru pregătirile de înmormântare, a găsit-o în viață, așezată în pătuțul ei.

   

  Bătrânul care i-a vorbit doctorului avea chipul identic cu cel al Sfântului Arsenie, pe care doctorul l-a văzut în icoană după cele întâmplate. Sfinții lui Dumnezeu niciodată nu încetează să săvârșească minuni și să alerge în ajutorul nostru atunci când îi chemăm cu credință, așa cum a făcut și Cuviosul Arsenie pentru micuța care îi poartă numele.”

  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate