Un copil a fost luat de autorităţi de la pretinşii săi părinţi romi - VEZI unde locuia micuta

O fetiţă în vârstă de patru ani, crescută în Grecia de un cuplu de romi care, după expertiza genetică, s-a dovedit că nu sunt părinţii săi, a fost plasată într-un centru, fiind lansate urmăriri pentru "răpirea unui minor".

Distribuie pe:

fara descriereDupă un caz similar în octombrie, când fotografia unei misterioase fetiţe blonde pe nume Maria, descoperită într-o tabără de romi din Grecia a făcut înconjurul lumii, Guvernul grec a lsanat o operaţiune naţională de control al registrelor de naşteri.

Atenţia autorităţilor a fost atrasă de declaraţia de naştere suspectă a unei fetiţe, în prezent în vârstă de patru ani, ai cărei kalooga_36441" părinţi" au înscris la starea civilă un alt copil cu mai puţin de şase luni înainte. Fetiţa locuia într-o tabără de romi la câţiva kilometri distanţă de Salonic, principalul oraş din nordul Greciei.

Analizele ADN au arătat că cei doi romi care au crescut copilul nu sunt părinţii ei biologici. Bărbatul şi femeia, care au alţi doi copii, au asigurat că bebeluşul le-a fost încredinţat de o familie romă care nu putea să se ocupe de el.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate