Un copil de 14 ani şi un bărbat de 60 de ani, găsiţi carbonizaţi în casa

Un copil de 14 ani şi un bărbat de 60 de ani, din localitatea vasluiană Gârceni, au fost găsiţi carbonizaţi sub tavanul şi pereţii unei case prăbuşite în urma unui incendiu violent care a cuprins locuinţa, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, cel mai probabil de la o lumânare.

Distribuie pe:

fara descrierePotrivit ISU Vaslui, cele două victime au fost surprinse de incendiu în locuinţa bărbatului de 60 de ani, unde băiatul de 14 ani rămăsese să doarmă peste noapte, fiind prieten cu fiul proprietarului. Acesta din urmă se certase cu tatăl său în cursul serii de marţi, motiv pentru care a preferat să doarmă afară, într-o căpiţă cu fân, informeaza Mediafax.

Cel care a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita intervenţia pompierilor a fost şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Gârceni, la sesizarea făcută de paznicul satului, după ce a observat casa cuprinsă de flăcări.

”În momentul în care echipajul de pompieri a ajuns la locul intervenţiei, incendiul se manifesta cu violenţă la locuinţă, fiind sesizaţi de către fiul victimei că în interiorul casei ar putea fi tatăl său şi un prieten, fără să ştie dacă aceştia au reuşit să se salveze. Din păcate, după lichidarea incendiului, care a distrus în totalitate imobilul, trupurile băiatului de 14 ani şi bărbatului de 60 de ani au fost găsite carbonizate sub tavanul şi pereţii dărâmaţi ai casei”,
a declarat, miercuri purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate