Un copil de cinci ani a scris o carte despre pandemie! Volumul lui, printre cele mai vândute pe internet

Wade Williams a povestit în cartea “Wade Through the Pandemic”, toate momentele importante prin care a trecut în timpul pandemiei. Scopul lui a fost să-i încurajeze pe ceilalți copii care nu se pot bucura de copilărie.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela

Wade Williams a povestit în cartea “Wade Through the Pandemic”, toate momentele importante prin care a trecut în timpul pandemiei. Scopul lui a fost să-i încurajeze pe ceilalți copii care nu se pot bucura de copilărie.

Din cauza restricțiilor impuse de autorități în lupta cu COVID-19 toate școlile sunt închise, iar elevii sunt nevoiți să facă cursurile online. Un băiat de cinci ani din Georgia, Statele Unite, a dorit foarte mult să-i ajute pe ceilalți copii să facă față pandemiei. Cu ajutorul tatălui său a scris o carte despre COVID-19. Preșcolarul în vârstă de cinci ani a vrut să le transmită sfaturi și soluții prin intermediul acestei cărți tuturor copiilor care nu se pot bucura de copilărie și sunt foarte stresați din cauza virusului ucigaș.“Totul a început spunând: Tată, chiar vreau să ajut. Chiar vreau să ajut oamenii”, a povestit Joshua Williams, tatăl copilului. 


In articol:

Citeste si: Lisa Montgomery, prima femeie executată în SUA în ultimele șapte decenii. Crima pe care a comis-o a îngrozit întreaga planetă

Citeste si: Atenție, români. Este înșelătoria anului! Escrocii folosesc numele unei companii gigant - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Barron Trump, fiul președintelui SUA, a fost testat pozitiv la coronavirus. Mesajul emoționant al Primei Doamne: „Toți trei am trecut prin asta”

“Wade Through the Pandemic”

Wade Williams, băiețelul în vârstă de 5 ani, a scris în carte toate momentele și întâmplările importante petrecute pe tot parcursul pandemiei. Acesta a povestit că nu a putut să meargă la școală, nu a putut să-și vadă prietenii și să se joace cu ei. Wade Williams a mai povestit în cartea “Wade Through the Pandemic” cum bunica lui a fost confirmată pozitiv cu coronavirus. Cartea a fost publicată pe 2 octombrie și este în topul 100 al cărților pentru copii de pe Amazon Best Sellers. Scopul volumului este de a le oferi încredere și speranță tuturor copiilor în această perioadă critică. 

Sursa: Cancan.ro

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Arafat face anunțul serii! Toți românii au voie. Decizie de ultimă oră

Avertisment dur pentru toți clienții Digi: Ați fost înșelați! Clienții sunt sfătuiți să nu mai facă acest lucru: Puteți rămâne fără bani

Christina Ich, scandal-monstru cu bloggerii celebri, după ce a fost amendată în trafic! ”Păi ea e Christina Ich, boss, cum să vină un puști cordit?”

Gheorghe Dincă a fost adus în fața judecătorilor. ”Vrem să aflăm adevărul”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies