Un copil de doar un an și jumătate a murit din cauza unui gest pe care îl fac toți părinții! S-a stins în chinuri

Părinții unui copil de doar un și jumătate trag un semnal de alarmă. A murit din cauza unui gest pe care îl face toată lumea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

O fetiță de doar un an și jumătate a murit în chinuri îngrozitoare după ce s-a strangulat. Tragedia a avut loc în Marea Britanie, în luna octombrie a anului trecut. Abia rece, însă, părinții au decis să spună adevărul despre ceea ce s-a întâmplat, dorindu-și să tragă un semnal de alarmă. Ceea ce s-a întâmplat cu micuța lor se poate întâmpla și altor bebeluși.

Citeste si: Cine este românca măritată cu un superproducător de la Hollywood! Soțul bucureștencei a lucrat cu Nicolas Cage, Kate Winslet sau Kevin James

Citeste si: Radu Mazăre era să fie omorât cu skijetul de un fotbalist cunoscut: "Mă înjura și a vrut să mă lovească! Putea să mă omoare!"

Copilul se afla în pătuțul ei. Monitorul de supraveghere se afla pe un raft din apropiere. După ce a fost lăsată singură, fetița a tras de cablu și, din greșeală, și l-a înfășurat în jurul gâtului. Când au găsit-o părinții, era deja moartă. Medicii de pe ambulanța care a ajuns la fața locului nu au putut decât să constate decesul copilului de doar un an și jumătate.

Citeste si: Detalii cutremurătoare în cazul fetei filmate în duș de preotul din Constanța! Ce imagini scandaloase s-au găsit și cine era, de fapt, fetița

Citeste si: Marinică Nămol și-a dus soția la mall de ziua ei! Ce eforturi face manelistul pentru a da uitare scandalul cu mireasa XXX

Citeste si: Imagini fabuloase surprinse la mănăstirea Dervent, acolo unde este îngropat Aurelian Preda! ”Câteva clipe petrecute în Rai!”

Părinții trag un semnal de alarmă după ce copilul de un an și jumătate a murit

"Părinții trebuie să fie foarte atenți unde și cum fixează monitorul. Dacă vom mai face un copil, vom folosi un monitor fără fir. Părinții trebuie să aibă mare grijă și la cablurile de la lămpi, televizoare sau telefoane. Să nu le țină lângă pătuțul copilului și nici în imediata vecinătate a acestora", a povestit Jason, tatăl fetiței, conform nypost.com.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate