Un copil din Arad a rămas al nimănui, după ce și mama lui s-a sinucis! Tot el și-a găsit și tatăl fără suflare în garaj

Social

Un copil din Arad a rămas al nimănui, după ce și mama lui s-a sinucis! Tot el și-a găsit și tatăl fără suflare în garaj

Primul care și-a pus capăt zilelor a fost tatăl lui, iar la șapte ani distanță mama lui a decis să recurgă la același gest șocant!

Un băiețel din Sebiș, județul Arad, trăiește o adevărată dramă! Copilăria i-a fost furată chiar de cei care ar fi trebuit să-l ocrotească și să-l ajute să devină un adult pe picioarele lui. Micuțul a fost „abandonat” de ambii lui părinți, după ce ambii au decis să încheie socotelile cu viața! După ce tatăl său s-a sinucis în urmă cu șapte ani și l-a găsit fără suflare în garaj, acum mama lui este cea care a recurs la același gest.

Tot băiețelul este cel care a făcut descoperirea macabră! Copilul și-a văzut propria mamă spânzurată în baie și a chemat salvarea! 

După ce tatăl lui s-a sinucis, mama lui i-a călcat pe urme! Un băiețel din Arad, abandonat de ambii părinți, după ce amândoi și-au pus capăt zilelor

Mama copilului, pe numele ei Geta Florica Moț, în vârstă de 41 de ani, a decis să facă acest gest șocant și să renunțe la viață miercuri, în jurul orei 15:30.

Femeia s-a spânzurat în baia locuinței în care stătea alături de fiul ei, cel care a făcut și descoperirea macabră. Băiețelul nu a stat prea mult pe gânduri și, deși era în șoc, a sunat de urgență la 112 și a chemat salvarea. Din nefericire, medicii din echipajul de ambulanță venit la fașa locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața femeii și au declarat decesul. 

Citește și: Ce apare în biletul pe care fostul asistent al lui Benone Sinulescu l-a scris înainte de a se sinucide. Ionuț Mureșan și-a luat adio într-un mod cutremurător: "Ca și când n-ați exista"

Se pare că aceasta intrase în depresie după ce soțul ei murise și nu a urmat tratamentul prescris de medic. Se pare că bărbatul a decis să se sinucidă, la scurt timp după ce s-au întors din Spania în Sebiș și începuse să se confrunte cu probleme de sănătate. După ce și-au construit o casă, bărbatul a suferit un infarct, iar de atunci nu s-a mai bucurat de viață la fel ca înainte, motiv pentru care a decis să își pună capăt zilelor. 

„A suferit un infarct, iar după ce i-au montat stent-uri nu a mai fost același om, energic, muncitor. Asta cred că l-a afectat foarte mult și în urmă cu vreo 7 ani s-a sinucis. L-a găsit băiatul lui, în garaj. Era chiar perioada în care copilul se pregătea pentru examenul de clasa a 9-a”, au declarat rude al familiei, pentru  specialarad.ro.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Citește și: Fratele Mădălinei Manole reacționează, după ce experții FBI au anunțat că ar putea fi redeschis cazul privind decesul artistei. Ce probe au descoperit specialiștii: "Nu a fost o sinucigașă!"

Astfel, băiețelul a rămas orfan de ambii părinți, iar autoritățile urmează să ia o hotărâre în ceea ce privește soarta lui, dacă va fi plasat în grija asistenților sociali sau dacă va fi încredințat unui membru al familiei care va dori să-ș ia în custodie.