Un cunoscut cantaret ii face declaratii de dragoste fostei sale iubite! Exista toate sansele sa se impace in prag de sarbatori

Nici cand a fost iubitul ei, nu i-a facut asemenea declaratii. La aproape un an de la despartirea lor, se pare ca dragostea care ii leaga este mai intensa ca oricand.

Distribuie pe:

Autor:


fara descriere

S-au despartit la inceputul acestui an, iar toate incercarile ulterioare de impacare au esuat, spre dezamagirea fanilor, care i-au sustinut si i-au admirat pe toata durata relatiei lor. Cand toti credeau ca focul dragostei dintre ei s-a stins, declaratiile lui Justin Bieber au dat toate planurile peste cap.

„Am scris cea mai buna muzica atunci cand eram indragostit. Piesa All That Matters a fost scrisa pe vremea cand aveam cea mai buna relatie cu ea, iar Selena era cea mai importanta persoana din viata mea. Si astazi o iubesc.”, a declarat artistul in timpul unui interviu oferit unui post radio.

„Despartirea ne-a afectat in egala masura, mai ales pentru ca s-a petrecut in fata publicului nostru. Ne este greu si acum. Dar, Selena este o femeie minunata. Nu am incetat sa o iubesc. Insa nu va faceti inca iluzii. Cred ca vom deveni cei mai buni prieteni, insa momentan avem nevoie de liniste.”, a completat Justin declaratia.

Potrivit celebdirtylaundry.com, este posibil ca Justin sa fi simtit nevoia sa faca astfel de declaratii, dupa ce a vazut ca fosta lui iubita nu traverseaza cea mai buna perioada din viata ei, acest lucru fiind confirmat si de anularea concertelor artistei de anul viitor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate