LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Un cunoscut politician matura pe jos cu Oana Zavoranu: "E o scroafa si o parasuta". Afla de ce n-o "inghite" de nicio culoare!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Scandalurile au devenit un fapt banal in viata Oanei Zavoranu, ajunsa acum la 39 de ani. Fostul aliat politic al vedetei, europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, devenit intre timp un dusman inversunat, a atacat-o din nou pe actrita. In paginile ultimului numar din saptamanalul "Romania Mare", al carui redactor-sef este chiar Vadim, Oana este facuta "zdrente".

"Titlul săptămînii a aparut in „Click!“: „A violat capra vecinei“. E vorba de un nenorocit din comuna prahoveană Plopu, in varsta de 20 de ani. Asta a mai violat nişte gaini si o iapa. Pacat ca n-are boala si la scroafe, ca o facea fericita si pe Oana Zavoranu. In ,,National” citim: ,,Pepe sta bine la sex”. Si totusi… parasuta de nevasta-sa (nu asta noua, ci aia veche, s-o f… in ureche), l-a inselat in draci, cu tot felul de ciumpalaci, si a raspandit zvonul ca ar fi homosexual. Ati vazut ce jartea penala?", se noteaza in paginile ziarului citat.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate