Un cuplu din Romania a platit 18.000 de euro pentru o vacanta de sarbatori

La targul de turism ce se desfasoara in aceasta perioada la complexul Romexpo din Capitala, un cuplu a platit 18.000 de euro pentru o croaziera in perioada sarbatorilor de iarna. Este cea mai scumpa vacanta de iarna cumparata pana acum.

Distribuie pe:
fara descriere

"Pretul intregii croaziere este mai mare, 20.000 de euro. Ei au ales aceasta varianta, cu plecare pe 20 decembrie si intoarcere pe 3 ianuarie, deoarece nu aveau timp sa faca vacanta integrala, intre 10 decembrie si 19 ianuarie. Diferenta de zile e reprezentata de sederea in diferite locatii. De exemplu, la Miami se sta cateva zile. Ei au ales sa vina in ziua plecarii. Se va face o croaziera de 4 zile in Amazon, iar apoi se va pleca spre Brazilia. Pe 3 ianuarie se ajunge la Manos si apoi, timp de 10 zile, se fac diferite excursii", ne-a explicat Ioan Basea, patronul agentiei de turism care ofera aceasta vacanta de lux.

Tot el ne-a declarat ca cei doi sunt bucuresteni si au ales varianta scurta a croazierei din lipsa de timp, nu pentru ca ar fi dorit o vacanta mai ieftina.

Croaziera se va face pe vasul de lux "Princess", cu o capacitate de aproape 2.000 de pasageri. In timpul calatoriei, turistii au posibilitatea de a se distra in cluburile, discotecile sau cazinourile aflate chiar pe vas.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate