LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Un director de instituție publică din România, beat mort în serviciul oamenilor: "Mă doare-n...pe mine"

Directorul Inspecției de Stat Vaslui a fost surprins într-o ipostază care nu-i face cinste deloc și cu care a reușit să stârnească revolta cetățenilor.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Directorul Inspecției de Stat Vaslui a fost surprins într-o ipostază care nu-i face cinste deloc și cu care a reușit să stârnească revolta cetățenilor.
Cornel Alexa a fost găsit beat criță la locul de muncă, într-o zi în care județul se afla sub cod portocaliu de vreme rea.
În jurul 11.30, directorul abia putea vorbea și se clătina când mergea, semn că își începuse ziua cu câteva pahare bune de alcool.
Jurnaliștii veniți la fața locului să îl întrebe despre situația clădirilor din județ, având în vedere vreme rea, au asistat cu stupoare la un comportament trivial al directorului.

Intervievat de jurnalistul Vremea Nouă, directorul Cornel Alexa a arătat că nu-i pasă nici de siguranţa cetăţenilor şi nici de controalele ministerului. ”Mă doare în p...ă”, a îngăimat şeful ISC Vaslui, subliniind că ”nu mor caii când vor câinii”.

"Tu ai venit să vezi, aicea… deci… întotdeauna tu mă întrebi căcaturile astea… mă doare în p…ă pe mine, când se întâmplã… Ai înteles, meseriaşule” Nu mor caii când vor câinii. Caii mor când… mă doare în p…ă”.

fara descriere

Directorul de instituție a trecut de la înjurături la ritmuri de petrecere

Directorul Cornel Alexa a încheiat ”interviul” pe ritmuri de petrecere: “Să-mi cânți, cobzar bătrân, ceva/ Să-mi cânți ce știi mai bine/ Că vin ţi-oi da, și bani ţi-oi da/ Şi haina de pe mine”.

Cornel Alexa este director al ISC Vaslui de mai mulţi ani. Se pare că la nivel de instituție, este de notorietate faptul că acesta se află mereu sub influența băuturilor alcoolice.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate