Un elev de la un liceu din Buzău a postat imagini deocheate cu profesoara lui de desen! Ce reacţie a avut conducerea şcolii când a văzut aceste imagini HOT!

Nota 2 la purtare pentru "derbedeul" din Colegiul Naţional B.P. Hasdeu care şi-a ironizat profesoara de desen!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Supăraţi că a postat un comentariu jignitor la adresa unei profesoare de desen, un elev "problemă" a fost sancţionat de cadrele didactice ale colegiului cu scăderea notei la purtare. Conducerea şcolii încă lucrează la formularea unei motivări a deciziei, printre argumente găsindu-se numărul mare de absenţe şi comportamentul agresiv faţă de colegi şi profesori. Sunt numai minciuni, răspunde mama băiatului.

Andrei Voicu, elevul de clasa a-XI-a care şi-a ironizat profesoara

de desen, pentru prestaţia şi vestimentaţia sumară dintr-un videoclip pe care aceasta l-a filmat în urmă cu mai mulţi ani, a fost sancţionat cu nota 2 la purtare.
Sancţiunea a fost dispusă, luni, de Consiliul Profesoral. "Pentru tot comportamentul lui, 64 de profesori au votat propunerea care a venit în comisia de disciplină", spune directorul Colegiului Naţional B.P. Hasdeu, Ionel Banu.

Andrei a postat, în urmă cu mai bine de o lună, un mesaj pe un grup închis al colegilor sai. Alături de videoclipul unei melodii pe care profesoara de desen o interpretase în urmă cu 5 ani, când făcea parte dintr-o formaţie de muzică etno, apare un comentariu referitor la versurile melodiei.

Citeşte continuarea pe Ştirile Kanal D !

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Osvaldo Rios, actorul din telenovela „Kassandra”, a împlinit 58 de ani! A fost idolul femeilor, a divorţat de trei ori şi s-a iubit cu celebra Shakira. Cât de mult a îmbătrânit...

Soţul Biancăi Rus: "Mama ei ne-a luat aragazul din casă! Ea e creierul, ea o influenţează şi gândeşte totul"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Lovitură MAXIMĂ pentru cei cu mașini diesel. Inevitabilul s-a produs deja

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Culisele Dosarului Ferma Băneasa. Care a fost miza condamnărilor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies