Un elev român de clasa a XII-a i-a cumpărat profesoarei sale un vibrator. Ce s-a întâmplat după aceea

Un elev de clasa a XII-a de la Liceul Teoretic ”Pavel Dan” din Câmpia Turzii s-a gândit să facă o glumă cu profesoara lui şi i-a cumpărat acesteia un vibrator.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Elevul a primit nota 7 la purtare pentru cadoul nepotrivit făcut profesoarei. Elevul i-a trimis, în afară de vibrator, şi alte obiecte sexuale profesoarei, iar mai mulţi colegi ai săi au fost martori atunci când acesta le-a comandat.

”Comisia de verificare constituită la nivelul Liceului Teoretic ”Pavel Dan” din  Câmpia Turzii a finalizat ancheta internă în cazul profesoarei de Limba şi literatura română, care a reclamat că a fost hărţuită, şi a aplicat mai multe sancţiuni în conformitate cu faptele constatate şi cu regulamentul de organizare

şi funcţionare a unităţii de învăţământ. Astfel, în raportul comisiei se arată că a fost aplicată o mustrare scrisă însoţită de scăderea notei la Purtare la 7 pentru unul dintre elevii de clasa XII-a. Acestuia i s-a reţinut comportamentul jignitor la adresa profesoarei respective şi încălcarea dispoziţiilor legale în vigoare prevăzute de statutul elevului şi regulamentelor şcolare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Cluj, Alina Gurzău, pentru Mediafax.

Un elev de clasa a XII-a care a asistat la comanda făcută a primit mustrare scrisă şi nota 8 la purtare, iar alţi trei colegi, care au divulgat informaţii pe Internet, au fost sancţionaţi cu observaţie individuală pentru folosirea telefonului mobil în timpul orelor de curs, informează stiridecluj.ro. Poliţia face o anchetă în paralel, după ce profesoara s-a plâns că este hărţuită sexual.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Studiu despre sex: Ce spune mâna despre „bărbăţie”

Spune-mi ce poziţie sexuală foloseşti că să-ţi spun cine eşti

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Borcea e în stare de ȘOC! Boala îngrozitoare de care suferă de 20 de ani

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Istoria secretă. Au românii vocația trădării? Ce spun germanii?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies