Un elev român de clasa a XII-a i-a cumpărat profesoarei sale un vibrator. Ce s-a întâmplat după aceea

Un elev de clasa a XII-a de la Liceul Teoretic ”Pavel Dan” din Câmpia Turzii s-a gândit să facă o glumă cu profesoara lui şi i-a cumpărat acesteia un vibrator.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Elevul a primit nota 7 la purtare pentru cadoul nepotrivit făcut profesoarei. Elevul i-a trimis, în afară de vibrator, şi alte obiecte sexuale profesoarei, iar mai mulţi colegi ai săi au fost martori atunci când acesta le-a comandat.

”Comisia de verificare constituită la nivelul Liceului Teoretic ”Pavel Dan” din  Câmpia Turzii a finalizat ancheta internă în cazul profesoarei de Limba şi literatura română, care a reclamat că a fost hărţuită, şi a aplicat mai multe sancţiuni în conformitate cu faptele constatate şi cu regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţii de învăţământ. Astfel, în raportul comisiei se arată că a fost aplicată o mustrare scrisă însoţită de scăderea notei la Purtare la 7 pentru unul dintre elevii de clasa XII-a. Acestuia i s-a reţinut comportamentul jignitor la adresa profesoarei respective şi încălcarea dispoziţiilor legale în vigoare prevăzute de statutul elevului şi regulamentelor şcolare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Cluj, Alina Gurzău, pentru Mediafax.

Un elev de clasa a XII-a care a asistat la comanda făcută a primit mustrare scrisă şi nota 8 la purtare, iar alţi trei colegi, care au divulgat informaţii pe Internet, au fost sancţionaţi cu observaţie individuală pentru folosirea telefonului mobil în timpul orelor de curs, informează stiridecluj.ro. Poliţia face o anchetă în paralel, după ce profesoara s-a plâns că este hărţuită sexual.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: