Un elicopter s-a prăbușit peste o clădire din New York! VIDEO

Poliţia şi Departamentul de Pompieri din New York au anunţat că un elicopter a lovit o clădire din cartierul Manhattan, potrivit The New York Times şi CNN.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a declarat că este foarte posibil ca pilotul să fi încercat o aterizare de urgenţă pe acoperişul clădirii. În urma impactului s-a produs un incendiu, pe care pompierii au reuşit să îl controleze, a mai spus guvernatorul, citat de CBS.

„Din primele informaţii, se pare că elicopterul a aterizat forţat, a aterizat de urgenţă pe acoperişul clădirii. S-a produs şi un incendiu în momentul în care acesta a atins acoperişul. Persoanele care se aflau în clădire au declarat că au simţit cum clădirea se mişcă. Departamentul de Pompieri consideră că incendiul este sub control. Există posibilitatea să existe victime printre persoanele de la bordul elicopterului. (...) Persoanele din clădire nu au fost rănite”, a declarat Cuomo.

Doi oficiali locali au declarat că la bordul elicopterului se afla o persoană, care a fost rănită. Una dintre cauzele care ar fi putut duce la producerea acestui incident ar putea fi ceaţa.

Sursa

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate