Un fiu bătăuș și alcoolic i-a șocat pe judecători cu explicația sa: „Lucrez mult, sunt stresat, îmi trebuie bere"

Un bărbat a ajuns în fața instanței după ce și-a bătut mama și fosta soție. A oferit o explicație care i-a lăsat mască pe judecători.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Mama bărbatului din Constanța a cerut un ordin de restricție împotriva fiului ei alcoolic și bătăuș, dispunându-se şi evacuarea acestuia din locuința familiei. 

Citeste si: De ce nu au copii Klaus Iohannis și soția sa, Carmen. Președintele a explicat totul: „Eu mi-aș fi dorit mai mult decât orice…”

Citeste si: Panică mare la granița României cu Ucraina. Au fost depistate primele cazuri de difterie, boala care poate provoca moartea

Citeste si: Două spitale din București au rămas fără căldură și apă timp de 3 zile! Cine plăteșete pentru suferința micuților pacienți

Un fiu bătăuș și alcoolic i-a șocat pe judecători cu explicația sa: „Lucrez mult, sunt stresat, îmi trebuie bere"

Bărbatul nu are voie să se apropie la distanță minimă de 100 de metri față de mama sa și fosta soție. Mai mult, bătăușul urma să o lovească și pe actuala lui soție. 

Ajuns în fața instanței. bărbatul a explicat motivele pentru care nu se poate abține din a fi alcoolic și violent. 

„Beau pentru că lucrez foarte mult şi sunt nevoit sa beau 4-5 beri că să pot dormi. Nu am tratament, dar mai iau calmogen”, a fost explicația bătăușului.

Instanţa a precizat în motivare că pârâtul consumă des băuturi alcoolice și amenință ca dacă va vinde apartamentul sau dacă este chemată Poliția, o omoară". Femeia a spus sincer că ăi este frică de propriul fiu.

Judecătoria Constanța a admis cererea femeii, iar bărbatul a fost evacuat din locuinţă şi nu mai are dreptul, cel puţin jumătate de an, să se apropie de mama sa.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate