Un focșănean a vrut să facă bani de pe urma Biancăi Drăgușanu! Ce riscă bărbatul după ce diva a aflat ”manevra”

Bianca Drăgușanu a reușit să-l bage în sperieți pe bărbatul care îi furase domeniul de internet cu numele ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

În plin scandal cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a reușit să tranșeze o victorie de partea ei. Anul trecut, diva a aflat că nu-și poate deschide un magazin online cu numele ei pentru că un bărbat necunoscut a înregistrat domeniul pe numele lui și chiar l-a scos la vânzare. După o scurtă investigație pe cont proriu, Bianca și-a dat seama că nu poate afla numele celui care i-a furat domeniul decât cu ajutorul avocaților.

Așa se face că Bianca a ajuns să dea în judecată Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică București, pentru a afla numele din spatele domeniului. ”Am aflat că domeniul biancadragusanu.ro a fost ocupat în aprilie 2019 de o persoană fizică a cărei identitate nu o cunoaștem pentru că ICI nu mai dezvăluie numele proprietarilor de domenii persoane fizice.  Așa că a trebuit să ne adresăm justiției pentru a obține o hotărâre judecătrească în acest sens.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Ella recunoaşte, în premieră, legătura cu Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu: „E adevărat! E un om drag! Ne..."

Citeste si: Adevărata relaţie dintre Alex Bodi şi presupusa amantă rusoiacă. Cine este femeia care l-ar fi despărţit de Bianca Drăguşanu

Citeste si: Alex Bodi a primit mesaje incendiare de la Bianca Drăgușanu, după divorț: "Mi-a trimis poze cu ea în anumite posturi, în lenjerie intimă"

Ulterior, după ce vom afla identitatea celui care a preluat domeniul, vom face următorii pași necesari pentru a intra în posesia lui. Domeniul biancadragusanu.ro a fost scos la vânzare, un lucru ilegal pentru că ICI nu permite tranzacționarea, deci nu poți cere bani pe o adresă de internet. ”, a declarat Elena Grecu, avocat specializat în proprietate intelectuală, pentru WOWbiz.ro, în urmă cu câteva luni.

Bărbatul ar putea suferi consecințe penale

Până la urmă, la somația judecătorilor, a apărut și numele celui care a încercat să facă rost de niște bani de pe urma Biancăi Drăgușanu. Este vorba despre D.C.F., un bărbat din Focșani, care apare în acest moment ca pârât în procesul deschis de Bianca Drăgușanu. Acesta ar putea avea probleme pentru faptul că a încercat să pună în vânzare fraudulos un domeniu de internet și ar putea să fie obligat de instanță să-i cedeze divei domeniul, în condițiile în care aceasta are numele înrehistrat la OSIM ca marcă înregistrată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Drăgușanu, implant de fese după divorț? Imaginile care dau de bănuit

Bianca Drăgușanu, despre împăcarea cu Alex Bodi: „Mă sună de câteva zeci de ori pe zi. Îi pare rău pentru tot”

Horoscop Mihai Voropchievici. Cum afectează Mercurc retrograd fiecare zodie în parte. Va fi activ până pe 4 noiembrie

Moldoveanca lui Alex Bodi ”i-a furat ochii” lui Ashton Kutcher! Ce a spus fostul soț al lui Demi Moore despre Daria?

Fostul iubit al celebrei Bianca Drăgușanu, decizie controversată în mijlocul scandalului! Ce face Tristan Tate este greu de imaginat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies