Un fost concurent de la MPFM a divorțat de soție și a intrat în casa Puterea Dragostei!

Un fost concurent de la MPFM a intrat în casa Puterea Dragostei după ce s-a despărțit de femeie pe care a cunoscut-o la cealaltă emisiune.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Mihai Borviz, fostul concurent de la Mireasă pentru fiul meu este noul concurent de la Puterea Dragostei. Pe rețelele de socializare a apărut deja o fotografie în care el se află în casă, alături de ceilalți concurenți. Mai mult, la imaginile pe care le-a publicat pe Instagram au început să dea „like” actualii concurenți.

fara descriere

Mihai Borviz nu este la prima experiență televizată. În urmă cu doar câțiva ani, el a participat la Mireasă pentru fiul meu, acolo unde s-a și îndrăgostit de o tânără brunetă pe nume Mihaela. El și Miki au devenit soț și soție în septembrie 2017.

Citeste si: Cea mai iubită concurentă de la MPFM s-a transformat complet! Nici fanii nu și-au dat seama cine e în fotografie! Tu o recunoști?

fara descriere

Mihai divorțat de Miki de la MPFM

Mariajul dintre Mihai și Miki nu a rezistat. Încă de la începutul anului 2018 au început să apară zvonuri conform cărora cupul format la televizor s-ar fi destrămat, deși trecuseră doar câteva luni de la nuntă, iar în momentul în care și-au jurat iubier veșnică păreau mai fericiți și împliniți ca oricând.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate