Un fost concurent de la “Vocea Romaniei” tuna si fulgera!

Lupta stransa care se da intre marile productii “Vocea Romaniei” si “X Factor” este urmarita cu sufletul la gura si de fosti concurenti care au performat in sezoanele trecute ale acestor show-uri.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAndrei Chermeleu a concurat la "Vocea Romaniei" intr-un fost sezon, in echipa LoredaneiPrintre ei se numara si Andrei Chermeleu, fost concurent in echipa Loredanei, la “Vocea Romaniei”, artistul care a remarcat mici scapari ale producatorilor de la Pro TV.

“Niste voci superbe la Vocea Romaniei!!!
Insa eu nu inteleg un lucru! De ce la cei care nu se intorc, in camera sustinatorilor nu exista masuta la care stau sustinatorii, iar la cei care se intorc acea masuta exista? Fiti si voi atenti!!! Imi da de banuit... ar fi urat! In rest superbe voci, superba productie”
, a spus Chermeleu pe pagina sa de Facebook.

 

Nu este pentru prima oara cand Andrei Chermeleu are ceva de obiectat, intr-un interviu acordat recent pentru PRO TV acesta spunand ca daca ar putea sa intoarca timpul inapoi si ar fi concurent la “Vocea Romaniei”, ar alege un alt antrenor in locul Loredanei. “Daca as putea sa ma reinscriu si as putea alege antrenorul, cred ca as merge pe mana lui Moga. Sau a lui Smiley. Intre ei doi as 'pendula'", a declarat Andrei Chermeleu intr-un interviu pentru PRO TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate