Un fost fotbalist de la Steaua îşi distruge fosta soţie, care e o bombă sexy: „Femeile îmbătrânesc şi ele. Te însori cu frumoasa şi rămâi cu proasta!”

Fanii au aflat că un fost fotbalist de la Steaua îşi distruge fosta soţie. Tibi Bălan a avut o căsnicie scurtă cu Andreea Bododel.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

S-a aflat că un fost fotbalist de la Steaua îşi distruge fosta soţie. Tibi Bălan, fost jucător la Steaua şi Rapid, a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o cu Andreea Bododel, o bombă sexy. “Femeile îmbătrânesc şi ele. Te însori cu frumoasa şi rămâi cu proasta, cum spune proverbul.”, a declarat Tibi la GSP Live.

Un fost fotbalist de la Steaua îşi distruge fosta soţie: "
Am simţit nevoia unei astfel de femei în viaţa mea, dar din păcate nu am avut"

„O femeie te poate ridica foarte mult, poate investi banii pe care îi strângi. Am simţit nevoia unei astfel de femei în viaţa mea, dar din păcate nu am avut. Asta este, au fost experienţe. Copilul este cel mai afectat după un divorţ. E foarte greu, mai ales la început”, a mai mărturisit Tibi Bălan. (vezi ce fost coleg al lui Tibi Bălan şi-a bătut fosta iubită )

Un fost fotbalist de la Steaua îşi distruge fosta soţie: "Cu timpul începi să te obişnuieşti"

E clar că un fost fotbalist de la Steaua îşi distruge fosta soţie. “Cu timpul începi să te obişnuieşti. Ea este departe, în Constanţa.

Copilul are anturajul lui acum, grădiniţa, o mulţime de prieteni. Încet, încet te obişnuieşti", a mai declarat Tibi Bălan la GSP Live. El şi Andreea Bododel au împreună un copil în vârstă de 6 ani. Căsătoria dintre cei doi a durat un an, cei doi divorţând la începutul anului 2015.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un fotbalist din echipa lui Gică Hagi a ameninţat o fată pe care a cunoscut-o în tribună la meciul cu Dinamo! "A blocat uşile! Mi-a spus că, dacă nu vreau să fac sex cu...

Un fotbalist celebru face o declaraţie cutremurătoare: "Dacă aş fi fost în locul lui Neşu le-aş fi cerut doctorilor o pastilă şi s-ar fi terminat totul"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

O nouă condamnare pentru Dragnea?! Şoc total pentru fostul şef PSD. Ce au făcut procurorii

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Consternare în SUA. Biden o rupe cu Obama și îi calcă pe urme lui Trump

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies