Stiri

Un fost preşedinte al României a ajuns falit? Fără venituri în ultimii doi ani, Crin Antonescu a ajuns să trăiască pe banii soţiei! DEZVĂLUIRI

Cum veniturile lui Crin Antonescu sunt zero, se poate spune că un fost preşedinte al României a ajuns falit.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mai e un secret că un fost preşedinte al României a ajuns falit. E vorba despre Crin Antonescu, care a fost preşedinte interimar al ţării între 10 iulie şi 27 august 2012, când l-a înlocuit pe Traian Băsescu, care fusese suspendat. Crin a  mai fost, de-a lungul carierei sale politice, Ministru al Sportului, dar şi deputat şi senator în mai multe mandate, în perioada 1992-2016. De altfel, din 2016, Antonescu a făcut un pas înapoi în politică şi pare că s-a retras definitiv. Mai mult, el nu a mai câştigat nici un ban de atunci.

Citeste si: Rareş Bogdan a recunoscut că e bogat datorită soţiei sale: ”E fiica unui milionar clujean. Nu mi-e ruşine să vorbesc despre averea mea”

Citeste si: Cât de bogat este Mihai Sturzu! Vezi câţi bani a câştigat ca pilot de avion şi cu ce sumă uriaşă şi-a împrumutat prietenii!

Citeste si: ”Regele” Iordănescu: 1.000.000 lei depozitați în bancă și 100.000 mp de teren în Ilfov! Averea uriașă a fostului selecționer

Un fost preşedinte al României a ajuns falit. Crin Antonescu n-a mai luat salariu de la finalul lui 2016

Crin Antonescu şi-a depus ultima declaraţie de avere la încheierea mandatului de senator, în decembrie 2016, când a trecut la venituri anuale suma de 60.310 lei (indemnizaţie Senat). Apoi, din declaraţiile de avere ale soţiei sale, europarlamentarul Adina Vălean, completate în 2018 şi 2019, nu mai este nici un venit completat în dreptul soţului ei, dovadă că, după ieşirea din politică, Crin Antonescu nu a mai fost implicat în vreun proiect care să-i asigure un venit. (vezi cine e politicianul român care câştigă peste 40.000 de euro pe lună)

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto