Un fotbalist a fost ucis în bătaie: "Odihnește-te în pace. Te iubim!"

Un fotbalist în vârstă de 25 de ani din Anglia a fost găsit rănit grav, pe stradă

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Un fotbalist în vârstă de 25 de ani din Anglia a fost găsit rănit grav, pe stradă. Bărbatul fusese victima unor lovituri puternice care i-au cauzat moartea.
Jordan Sinnot, fotbalist la formația engleză Matlock Town, a fost găsit cu craniul fracturat și a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital.

În urma cercetărilor, poliția a reținut un tânăr de 27 de ani și îi caută în continuare pe restul suspecților.

Obiectivul echipei noastre de investigații se va concentra pe identificarea celor responsabili și aducerea lor în fața legii. Am făcut deja o arestare chiar de la cercetările preliminarii și facem apel la oricine dintre cei care au fost în Retford noaptea trecută”, a declarat, pentru presa britanică, inspectorul de poliție Justine Wilson, potrivit cancan.ro.

Familia și prietenii sunt îngroziți de soarta sportivului

fara descriere

Toți ce care l-au cunoscut pe Jordan nu reușesc să își mai revină de când au primit vestea.

„Ne pare extrem de rău să anunțăm faptul că Jordan Sinnott și-a pierdut viața înaintea orei 7, în această seară. Familia sa și prietenii se aflau lângă ei, la capătul patului, iar noi le trimitem sincere condoleanțe în aceste clipe foarte triste….Nu ai fost doar un fotbalist, ai fost fratele și prietenul nostru. Ne-ai lăsat cu amintiri incredibile și ai marcat primul tău hat-trick din carieră în ultimul meci pentru club. Odihnește-te în pace, Jordan!. Te iubim, ne e dor de tine și nu te vom uita niciodată. ”, a scris clubul englez.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate