Un fotbalist român a murit în Italia în urma unui grav accident! Două ore s-au chinuit echipajele de descarcerare să-l scoată din mașină

Un tânăr de origine română a murit în Italia în urma unui accident cu mașina. Alexandru Liviu Peia avea 19 ani.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Un tânăr fotbalist român a murit în Italia în urma unui grav accident de mașină. 

Alexandru Liviu Peia, elev de liceu și portar la echipa de tineret Varese Calcio, se afla la volanul unui autoturism care s-a răsturnat de mai multe ori, apoi a intrat într-o mașină care circula pe celălalt sens.

Citeste si: VIDEO | Ea este tânăra mamă decedată în blocul din Timișoara! Femeia, băiatul ei și încă un copil au murit otrăviți după dezinsecție - Autoritățile au intervenit după 48 de ore

Citeste si: Roxana Kiriţă e revoltată după tragedia ursului care a agonizat pe şosea şi a fost eutanasiat: „De câte suferinţe mai e nevoie să se trezească lumea?”

Citeste si: Accident în București, pe șoseaua de centură! S-a intervenit de urgență

Tânărul în vârstă de 19 ani a fost cu greu scos de echipele de descarcerare din mașina făcută praf. Pompierii au avut nevoie de aproximativ două ore pentru a-i scoate trupul fără viață de sub fiarele autoturismului. Șoferul celeilalte mașini, un bărbat de 47 de ani, a scăpat cu viață.

Un fotbalist român a murit în Italia în urma unui grav accident! Două ore s-au chinuit echipajele de descarcerare să-l scoată din mașină

”Alex se întorcea la acea oră de la Liceul Științific ”Edith Stein” din Gavirate, unde era elev în anul cinci, și mai avea doar câțiva kilometri până să ajungă acasă. Vestea despre moartea lui s-a răspândit foarte repede în Caravate, unde locuia tânărul de 19 ani și i-a afectat pe toți localnicii, inclusiv pe primarul localității, Nicola Tardugno.

’Îl cunoșteam, ne-am întâlnit și pe terenul de fotbal de câteva ori. Respect durerea familiei lui și simt nevoia să spun că l-au crescut foarte educat’, a declarat primarul pentru presa locală”, scriu jurnaliștii de la rotalianul.com.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate