Un gorjean închis la Milano nu poate reveni în țară. A violat un deținut! 

Gorjeanul Alin Marian Crintea a cerut să fie adus în țară, pentru a-și executa pedeapsa, însă instanța de judecată i-a respins, pentru moment, cererea.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Un gorjean închis la Milano nu poate reveni în țară. A violat un deținut! 

In articol:

Un bărbat de 31 de ani, din județul Gorj, a fost condamnat la 8 ani de pușcărie pentru viol. Gorjeanul, de loc din Bumbești-Jiu, își ispășește pedeapsa în cea mai mare închisoare din Milano, unde a ajuns mai întâi pentru furturi repetate din magazine cunoscute din capitala modei. Gorjeanul a cerut să fie adus în țară, pentru a-și executa pedeapsa, însă instanța de judecată i-a respins, pentru moment, cererea.

Un gorjean închis la Milano nu poate reveni în țară. A violat un deținut! 

Autoritățile judiciare din Italia au cerut transferarea gorjeanului Alin Marian Crintea, într-un penitenciar din România, în vederea continuării executării pedepsei închisorii.

Tânărul a ajuns în peninsulă în urmă cu aproape 15 ani, iar CV-ul său infracțional este unul destul de bogat.

Citeste si: Marcel Vela a vrut să se facă stareț la o mânăstire din Munții Banatului! Ministrul de Interne a devenit al doilea om în stat, după președintele Iohannis, în urma declanșări stării de urgență!

Citeste si: Despăgubiri de 1,5 milioane euro pentru două vieți curmate într-un accident de mașină

Citeste si: Primar din Gorj amenințat de o localnica intoarsa din Spania: "A zis că îmi dă un pui de coronavirus"

Pe când era minor, în 2005, Alin a fost condamnat la 3 luni de închisoare și la 200 de euro amendă, pentru furt. A sustras dintr-un magazin cunoscut din Milano articole de îmbrăcăminte. Le-a rupt etichetele antifurt și le-a ascuns într-o geantă căptușită cu folie din aluminiu, dar nu a reușit să părăsească magazinul.

Au urmat noi condamnări pentru furt, falsificare de acte oficiale sau uz de fals, gorjeanul declarând poliției o identitate falsă.

În 2015, Crintea a fost condamnat, definitiv, la 8 ani de închisoare pentru viol. În timp ce se afla încarcerat în Penitenciarul San Vittore din Milano, în 2009, l-a obligat pe un coleg de celulă să se supună unui act sexual, agresându-l fizic și provocându-i vătămări corporale.

Citește mai mult pe Pandurul

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate