Un grup de puști din Bârlad au devastat un cimitir, au rupt bariera de la piață, apoi au atacat o mașină! Imaginile sunt scandaloase

Un grup de minori au vandalizat o parte din orașul Bârlad. Imaginile sunt scandaloase!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Să vezi și să nu crezi! Când ar fi trebuit să fie la școală, să învețe, un grup de tineri au reușit să provoace spaimă în orașul Bârlad. Nu doar că au distrus o barieră de la intrarea în piața din Bârlad, dar un alt grup de tineri au vandalizat și mormintele din Cimitirul Eternitatea din oraș. Aceștia au rupt mai multe cruci, conform vremeanoua.ro.

Totul s-a întâmplat vineri după-amiază, când mai mulți copii au fost înarmați cu țevi și au început să vandalizeze orașul. În momentul respectiv, poliția nu a fost chemată de către persoana care a fost martoră la situația respectivă, însă nu știm dacă persoana aflată la volan nu a vrut să se implice sau i-a fost teamă că ar fi putut fi bătută.

Citeste si: Polițiștii i-au suspectat pe părinți înainte de a găsi cadavrul fetiței de 11 ani! Ce a declarat familia, revoltată

Citeste si: Decizia luată de familia lui Mario Iorgulescu, după ce și-a revenit: Nu i-au spus că a omorât un tânăr

fara descriere

Citeste si: Moartea suspectă a trei persoane care au purtat brățări portocalii de hârtie. Ce au descoperit autoritățile în urma anchetei

După ce bariera a fost ruptă de către copii, reparația acesteia costă peste 1000 de lei, bani ce vor fi imputați de la părinții minorilor, potrivit sursei citate anterior.

Monumentele evreiești din Cimitirul ”Eternitatea” nu au fost vandalizate, însă mai multe cruci, zece la număr. Și pe acestea le vor plăti părinții.

„Existã în lucru la Poliția Bârlad un dosar penal privind comiterea infracțiunii de profanare de morminte, fiind distruse 10 (zece) cruci din cimitirul din Bârlad”, a precizat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Citeste si: Cum a încercat un cuplu să trecă cu 25 de kg de droguri prin aeroport. Cei doi vor primi pedeapsa capitală

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate