UN HAIRSTYLIST DE TOP A ÎNCHEIAT UN PARTENERIAT SOLID CU UN SALON DIN CAPITALĂ! JULLY CORNEA CONTINUĂ SĂ SE REINVENTEZE

Autor: Amalia Florea

2022 este, cu siguranţă, anul schimbării pentru unul dintre cei mai apreciaţi experţi în hairstyling! După mai bine de un deceniu de servicii premium oferite în Piatra Neamţ şi o mutare la sute de kilometri de casă, în Capitală, Jully Cornea începe, de la jumătatea lunii noiembrie, un parteneriat solid cu un centru de frumuseţe şi wellbeing. WoWBiz.ro a stat de vorbă cu Jully Cornea şi a aflat, în exclusivitate, cum s-a legat colaborarea, dar şi cum îşi reinventează experta în frumuseţe serviciile.

JULLY CORNEA ŞI CENTRUL SHAKTI ÎMBINĂ FRUMUSEŢEA ŞI STAREA DE BINE

Tratamentele de frumuseţe, văzute ca sesiuni de terapie pentru starea noastră de bine. Este filozofia care stă la baza brandului creat de experta în colorimetrie, Jully Cornea şi pe care acum hairstylistul de top o împărtăşeşte şi cu noua echipă, alături de care a ales să pornească recent la drum, Centrul Shakti din Bucureşti, un salon cu o investiţie de un milion de euro, care există pe piaţă din 2011.

JULLY CORNEA, FONDATOR JC HAIR ACADEMY: „Am dus munca din cadrul salonului la nivel de parteneriat solid şi sunt deosebit de încântată de schimbare. Centrul Shakti îmi împărtăşeşte aceleaşi valori şi idei de viitor. Oamenii de aici mă inspiră prin povestea lor şi prin modul special în care privesc frumuseţea, reuşind să aducă în acelaşi loc toate soluţiile care corespund complexităţii femeii de astăzi.”

Practic, parteneriatul dintre cele două nume vine cu beneficii pentru cliente nu doar prin serviciile de înfrumuseţare, ci şi prin masaje, terapii complementare, cursuri de yoga sau pilates, punând accent pe trei concepte esenţiale astăzi: minte, trup şi suflet.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

JULLY CORNEA, FONDATOR JC HAIR ACADEMY: „Împreună ne propunem să schimbăm stiluri de viaţă. Frumuseţea nu mai este astăzi doar despre fizic, ci şi despre interior. La Centrul Shakti se oferă clientelor o oază de linişte, prin promovarea conceptului de wellbeing. Este deosebit de important ca astăzi să punem accent şi pe starea noastră de bine, să ne acordăm timp pentru răsfăţ şi vreme să respirăm în tihnă.”

Jully Cornea îşi propune să ducă mai departe calitatea şi grija permanente faţă de cliente, şi alături de noii colegi. Împreună speră să schimbe modul în care cei care le trec pragul percep şi beneficiază de servicii.

JULLY CORNEA, FONDATOR JC HAIR ACADEMY: „Clientul trebuie înţeles, îndrumat şi educat pentru a conştientiza esenţia serviciilor care i se aduc. Am ambalat toate aceste năzuinţe într-un ţel comun, care promite să pună accent pe experienţa clientelor şi pe oferirea de soluţii optime, la cerinţe dintre cele mai diverse.”

JULLY CORNEA, PRIMUL HAIRSTYLIST ROMÂN CARE ARE PROPRIA TEHNICĂ DE VOPSIRE

Cei care trec pragul Centrului Shakti au ocazia să primească, pe lângă tratamentele personalizate, şi sfaturi preţioase de la Jully Cornea pentru un păr sănătos şi frumos de la interior spre exterior, dar şi să testeze „Jully Tehnique”, modalitatea de vopsire proprie a lui Jully, inspirată de trendurile impuse de hairstyliştii internaţionali de top.

JULLY CORNEA, FONDATOR JC HAIR ACADEMY: „Prin Jully Tehnique mizăm pe jocurile de tonuri şi culori îmbinate armonios, care oferă rezultate naturale şi delicateţe întregii înfăţişări. Îmi place să spun că tehnica a preluat tot ce este mai bun de la alte modalităţi de vopsire consacrate, fiind adaptată, totodată, gustului feminin românesc.”

De peste un deceniu în industria frumuseţii, Jully Cornea a reuşit să se impună rapid drept un nume care contează în domeniul beauty, prin transformări moderne şi stilate. Serviciile extrem de apreciate au condus şi la deschiderea propriei academii, JC Hair Academy, care a reuşit să formeze, la cursurile fizice şi online, peste 900 de profesionişti, din convingerea că industria de hairstyling trebuie să rămână în continuă evoluţie. Tot în acest sens, Jully Cornea a creat şi prima platformă de e-learning din România, JC Hair Community, care reuneşte cei mai buni experţi pe domeniu.

Pentru a fi la curent cu noutăţile din universul creat de Jully Cornea, vă invităm pe pagina de Instagram a expertei în colorimetrie: h ttps://www.instagram.com/cornea.jully/

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Nu e suficient doar să îți dorești, ci să alegi metoda potrivită de a-ți trimite dorințele către Univers. Cel mai bun mod de a-ți îndeplini visele: "Fricile sunt o...

Zodia vedetă a zilei! Ei sunt nativii care se reconectează cu o persoană din trecut! A reapărut în viața lor cu un scop

Calendar Ortodox, duminică, 29 ianuarie 2023. Sărbătoare cu cruce roșie în sfânta zi de duminică!

Sfinții Trei Ierarhi 2023. Citește cea mai puternică rugăciune, dar și acatistul Sfinților Trei Ierarhi

Se dau 5.900 de lei în plus la pensie! Vestea cea mare pentru milioane de români

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Povestea unui preot care zice că s-a întors din Iad. „Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”

Calendar Ortodox, duminică, 29 ianuarie 2023. Sărbătoare cu cruce roșie în sfânta zi de duminică!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies